У конкурсі візьмуть участь фахівці з обклеювання з 40 країн (у 2019 р. за звання кращих змагалися понад 150 осіб). За словами організаторів, в 2021 р. грошові призи для переможців перевищать $30 тис. Три континентальних переможці також зроблять від імені Avery Dennison пожертвування в розмірі $1000 благодійній організації на своєму континенті.

У конкурсі можуть брати участь представники США, Канади, Європи та Близького Сходу, Північної Африки та APAC (Австралія, Нова Зеландія, Китай і Південна Африка). Вони можуть надати на розгляд журі будь-який проєкт, в якому використовуються плівка Avery Dennison Supreme Wrapping, плівки серій Conform Chrome, MPI 1105 Digital Wrapping або комбінація автомобільних плівок Avery Dennison.

Судді оберуть по одному переможцю у кожному регіоні. Він отримає персоналізовані маркетингові матеріали на суму близько $2000, продукцію Avery Dennison і багато іншого.

12 регіональних переможців продовжать змагання на звання кращого на континенті — в Європі, Азії та Америці.

Трійку кращих буде оголошено 26 листопада 2021 р. в соціальних мережах Avery Dennison, пов’язаних з відповідними регіонами.