Згідно з правилами, до розгляду на Gmund Award допускаються проєкти, при реалізації яких було використано фірмовий папір будь-якої з поточних колекцій.

Стати учасником конкурсу можуть друкарні, дизайнери, рекламні та брендингові агенції. Професійну оцінку та відбір кращих робіт проводить колегія експертів паперової галузі та поліграфії: співробітники Gmund, а також залучені фахівці.

Особливу увагу журі звертає на креативність, новизну підходу до справи, незвичайний дизайн, рівень друку та їхнє співвідношення з обраним папером. Недарма, оголошений девіз Gmund Award-+2021 звучить так: Make your work famous («Зроби свою роботу відомою»).

Присудження премії передбачено в декількох категоріях: «Корпоративний стиль», «Ділове спілкування», «Розсилка», «Паковання», «Приватне», «Мистецтво», «Книги» та «Зелені інновації». Останні дві введені цього року. Переможців назвуть 2 грудня.

Якщо епідеміологічна обстановка буде сприятливою, церемонія нагородження відбудеться в стінах фабрики Gmund. Прийом заявок та конкурсних робіт ведеться до 2 листопада 2021 року. Заповнити анкету учасника Gmund Award можна на сайті www.gmundaward.com