Спеціалізуючись на виробництві гнучкого паковання, Elif має систему збору та утилізації виробничих відходів як на власних підприємствах, так і у клієнтів. У 2020 р. обсяг продажів Elif склав близько €163 млн. На двох сучасних виробничих підприємствах в Стамбулі та Каїрі працює близько 1 500 висококваліфікованих співробітників.

Турецька фабрика Elif загальною площею 110 000 м² має виробничу потужність близько 50 000 тонн на рік. Понад 50% своєї продукції компанія експортує у більш ніж 50 країн світу.

Придбання Elif підтримує стратегію зростання Huhtamaki до 2030 р. і розширює асортимент продукції для гнучкого паковання, додаючи можливості флексографічного друку з власним виробництвом кліше.

Оскільки переважна більшість асортименту продукції Elif вже підлягає переробці або компостуванню, придбання також є важливою віхою в досягненні цілей Huhtamaki з випуску 100% продукції, що підлягає переробці, компостуванню або повторному використанню до 2030 року.

Huhtamaki Group — бізнес зі 100-річною історією, що працює сьогодні в 36 країнах і 82 об’єктах по всьому світу. Продажі в 2020 р. склали €3,3 млрд. Для підтримки придбання Elif компанія Huhtamaki Oyj підписала угоду про надання проміжного фінансування у £370 млн з групою Citi, яка також виступила консультантом по угоді.

Угода очікує на схвалення антимонопольними органами Туреччини.