Цьогорічна Fespa вже тричі переносилася через пандемію COVID-19. Останні заявлені ​​дата/місце, на які орієнтуються учасники і організатори, — Амстердам, 12-15 жовтня 2021 року.

Участь у виставці підтвердили понад 300 учасників, серед яких Agfa, Brother, Canon, Durst, Kornit Digital, M & R, Mimaki та Roland DG. Вони займуть шість залів виставкового центру, що еквівалентно приблизно 15-16 тис. м2, але це лише половина від загальної доступної площі. Паралельно з Fespa відбудеться виставка European Sign Expo. Також будуть організовані експозиції Printeriors і Wrap Masters, проте інші заходи (Trend Theatre, Print Make Wear і Sportswear Pro) в цьому році проводитися не будуть. Також не буде проводитися популярний конкурс Fespa Awards, але він повинен «повернуться» — вже на наступній Fespa 2022 планується прийом заявок, а церемонію нагородження переможців хочуть провести в 2023-м.

Нейл Фелтон (Neil Felton), директор виставки Fespa зазначив: «Очевидно, що віртуальні виставки не повторюють переваги живих заходів, незважаючи на те, що дають змогу бізнесу залишатися поінформованим і спілкуватися з постачальниками. Ми розуміємо, що деякі люди не впевнені щодо поїздки на виставку в жовтні, але відгуки від нашої спільноти говорять про сильне зацікавлення Fespa 2021... Чимало учасників повідомили, що планують використовувати виставку як платформу, де будуть анонсовані нові продукти...».

Організатори провели велику роботу із забезпечення безпеки учасників і відвідувачів. Електронні вхідні квитки, контроль температури на вході, збільшена ширина проходів для дотримання соціальної дистанції, рекомендоване носіння масок, браслети з колірною індикацією, що повідомляють про можливість фізичного контакту з його володарем, — лише деякі із заявлених заходів.

Вхід на виставку буде можливий тільки за наявності європейського цифрового Covid-сертифіката або його британського аналога NHS.