Більшість поліграфістів, які відвідали стенд Koenig & Bauer, були помітно вражені демонстрацією друку на новій машині (макс. формат аркуша 720/740×1050 мм) з високим обсягом виробництва та швидкою заміною роботи.

Інноваційний дизайн нової Rapida 105 і запозичені з інших успішних серій функції (подавальний стіл, широкі попередньо встановлені можливості та комплексні вимірювальні та контрольні системи), зробили Rapida 105 «улюбленцем натовпу». Той факт, що машина повністю розроблена та виготовлена у Німеччині — ще один важливий плюс.

Вальтер Зенер, генеральний директор Koenig & Bauer Greater China: «Rapida 105 користується великою популярністю у китайських клієнтів упродовж декількох десятиліть. Нове покоління було розроблено відповідно до їхніх особливих потреб та орієнтовано на виклики, що виникають у повсякденних операціях з виробництва друкованих матеріалів». Завдяки широким можливостям конфігурації та винятковій гнучкості, нова Rapida 105 є ідеальним вибором для паковання, комерційного друку та навіть друку етикеток. Це дає змогу користувачам розширити асортимент продукції та використати новий потенціал для комерційного успіху.

Вже у перші дві доби виставки декілька компаній підписали контракти на придбання нової Rapida 105. Поряд із моделями середнього формату значним було зацікавлення великоформатними машинами — Rapida 145 та Rapida 164. Це можна пояснити особливим попитом на високоякісне пакування (мобільних телефонів та інших електронних виробів). Вальтер Зенер задоволений результатами виставки: «Успіх значно перевершив наші очікування. За кількістю отриманих замовлень ми встановили новий рекорд для China Print».

Дітмар Хейдюк, старший віце-президент з продажів у Koenig & Bauer Sheetfed, не менш задоволений: «Щира подяка клієнтам за те, що вони продовжують довіряти нашій продукції, а також командам Koenig & Bauer в Китаї та Німеччині за фантастичну виставку. Ми з нетерпінням чекаємо жвавого післявиставкового бізнесу».