Розклад складено у вигляді блоків, з яких будь-який учасник зможе скласти програму, актуальну для розвитку його бізнесу. Експерти та представники галузі з регіону EMEA розповідатимуть про те, як надихати клієнтів і збільшувати прибуток, прискорити відновлення бізнесу та зробити нові технології фактором зростання.

З програмною промовою виступить Рене Карайол — кавалер ордена Британської імперії, телеведучий та автор мотиваційних книжок. Він розповість, які чинники вважає вирішальними для стабілізації та перебудови корпоративної культури після важкого періоду, який пережили багато організацій.

Колишня чемпіонка змагань з ралі Пенні Меллорі присвятить свій виступ психологічній стійкості, а відомий тренер з особистісного зростання та лідерських якостей Саймон Олександр Він — тому, як перетворювати перешкоди на можливості.

Canon представить новітні розробки в області професійного друку, включаючи нові модулі розширеної автоматизації для ЦДМ imagePRESS C10010VP. Представники корпоративних відділів друку зможуть детально ознайомитися з потенціалом ЦДМ серії imagePRESS C170. Будуть представлені нові широкоформатні принтери imagePROGRAF TZ-30000 і imagePROGRAF TX для друку креслень і плакатів, а також новітнє хмарне рішення для автоматизації, що підтримує в базовій комплектації відправку завдань, підготовку до друку та управління замовленнями.

Учасники конференції дізнаються про висновки з аналітичного звіту Canon Europe, в якому досліджується, які ефективні рішення вони можуть запропонувати замовникам рекламної продукції за нових умов, що склалися в регіоні EMEA. Експерти-маркетологи розкажуть, як виміряти ефект від вкладень у друковану рекламу в загальний успіх комплексної маркетингової стратегії.