Бернд Праттл, GEW (менеджер з продажу, DACH) з Мартіном Чалушем, власником FlexON, та Даніелем Менкли (Heidelberg).

Систему УФ-затвердіння інстальовано на друкарській машині Gallus Labelfire 340 на заводі з друку етикеток FlexON у Вестеку (Чехія). FlexON засновано в 1994 р.; компанія виготовляє самоклеїльні етикетки та гнучке паковання для відомих виробників засобів очищення, гігієни, харчових продуктів та напоїв.

Щоб відзначити важливість цієї інсталяції, на кожну з УФ-ламп нанесли золоте покриття. Холгер Френцен, керівник з інсталяцій компанії Gallus, зазначив: «Система GEW GD3 — це УФ-рішення, спеціально створене для Labelfire 340, тому сама інсталяція не стала чимось визначальним. Ми встановили стільки подібних систем GEW, що наразі процес є досить звичним. Але той факт, що це 20 000-та система GEW, робить подію особливою. Кількість інсталяцій вражає, й ці УФ-системи так широко використовуються завдяки якості збирання та надійності».

Як і у випадку з більшістю інсталяцій систем GEW на вузькорулонні машини, інтеграцію та введення в експлуатацію нової системи здійснював виробник обладнання, в даному випадку Gallus Ferd Rüesch AG. Введення в експлуатацію будь-якої УФ-системи GEW для інженерів з монтажу спрощено, бо система попередньо перевіряється перед включенням і негайно підключається через Інтернет до служби віддаленого моніторингу GEW. Цей онлайн-моніторинг залишається активним впродовж усього часу дії УФ-системи та дає змогу команді сервісної підтримки GEW виявляти та виправляти некоректні параметри, віддалено.

Маркус Грінбрук, директор з міжнародних продажів GEW, підсумовує: «Наша 20-тисячна інсталяція системи — ще одна важлива подія в історії та розвитку GEW. Незважаючи на складні глобальні обмеження, спричинені пандемією коронавірусу, ми змогли успішно працювати завдяки гнучкості та технічній підтримці наших дистрибуторів та ділових партнерів по всьому світу. Наші послуги віддаленого введення в експлуатацію та онлайн-моніторингу справді досить актуальні у ці важкі часи».

Нова флексомашина FlexON — це перший Gallus Labelfire у Чеській Республіці. Цифрова виробнича система Gallus Labelfire 340 дає змогу виробникам етикеток досягти рівня якості друку, який відповідає рівню офсетного друку з високою роздільною здатністю (1200×1200 dpi) із розміром крапель лише 2 pl.

Гібридна вузькорулонна машина поєднує найновіші технології цифрового друку з перевагами звичайного друку та подальшої технології обробки та підвищує рівень друку етикеток за один прохід.