Дедалі більше компаній замислюються про суміщення віддаленої й офісної роботи. Послуги Xerox Intelligent Workplace Services (IWS) забезпечують замовників Xerox, що мають у своєму штаті офісних і мобільних співробітників, технологіями та сервісами, які дають змогу підвищити продуктивність праці, ефективність та інформаційну безпеку незалежно від місця, де працюють співробітники.

Крім того, Xerox пропонує споживачам захист від різних форм кібератак та інших суміжних ризиків за допомогою комплексу інструментів, сервісів і партнерських рішень.

«Технологія Xerox ConnectKey включає повний набір просунутих засобів безпеки, розроблених в партнерстві з McAfee і Cisco. Захищена система управління парком устаткування та документами здійснює моніторинг пристроїв, їхнього застосування та роботи з контентом, щоб не порушувалися політики, нормативні вимоги та закони про конфіденційність даних», — йдеться в звіті Quocirca.

Xerox також продовжує покращувати свою хмарну стратегію, щоб ініціативи у цьому напрямку завжди відповідали вимогам замовників. «Xerox лідирує у задоволенні потреб мобільних співробітників за допомогою портфоліо хмарних рішень — від безперебійного друку в будь-якому місці до інших складових мобільних робочих процесів, таких як введення документів і робота з додатками для БФП».

«Xerox продовжує вражати, займаючи провідні позиції надійного та водночас інноваційного постачальника послуг MPS. Компанія отримала високе визнання за хмарні рішення, першокласні інструменти безпеки і розвинену підтримку гібридного робочого простору, — коментує Луелла Фернандес, директорка Quocirca. — Комплексна пропозиція послуг Xerox, побудована на базі добре налагодженої міжнародної сервісної платформи, допомагає компанії лідирувати на ринку».