У 2020 р. продажі друкувальних голівок для кераміки та скла, широкоформатного струменевого та етикеткового друку зросли на 13% — до £13,8 млн і £6,3 млн, відповідно, а для друку паковання та текстилю — на 1% до £0,9 млн. У секторі кодування, маркування та прямого друку на об’ємних предметах продажі за рік впали на 3% до £11,5 млн, в секторі 3D — на 5% (до £2,5 млн), а ліцензійні відрахування -- на 42% (до £0,4 млн).

Керівництво Xaar заявило, що в даний час ведуться переговори про продаж частки, що залишилася компанії в Xaar 3D, а їхній успіх досить імовірний в найближчі тижні. Продаж дасть змогу компанії інвестувати в інші види бізнесу та прискорити деякі з найбільш ефективних стратегій вертикальної інтеграції.

Крім фінансових результатів, Xaar повідомила, що її нова друкувальна голівка Nitrox з частотою 48 кГц надасть користувачам більш високу швидкість (до 100 м/хв.) і однорідність друку на широкому спектрі матеріалів. За словами виробника, технологія рециркуляції Xaar TF зводить до мінімуму будь-які зміни температури всередині друкувальної голівки, даючи змогу майже повністю усунути коливання щільності чорнил і контролювати їхню в’язкість. Голівка друкує надійно у вертикальному та горизонтальному положенні. Xaar Nitrox сумісна з Xaar 1003, яка не буде знята з продажу.