Різкі зміни в соціальному та економічному середовищі за останні роки прискорили цифрову трансформацію у поліграфічній галузі, особливо з огляду на те, як можна збільшити продуктивність та прибуток. Komori бачить, що інновації всього виробничого процесу завдяки цифровій трансформації є ключовими для розвитку друкарень, і компанія прагне надавати рішення, які дозволяють плавно рухатися у цифровому середовищі.

Концепція Komori Connected Automation пов’язує окремі процеси для створення розумних середовищ друку. ПЗ для управління друкарськими машинами Komori, KP-Connect Pro, інтегрує та контролює інформаційні системи управління (MIS) за допомогою процесів додрукарської, друкарської та післядрукарської підготовки.

Цифрова трансформація у поліграфії вже працює, оскільки дедалі більше друкарських компаній застосовують технологію Connected Automation. На стенді virtual.drupa Komori друкарі на власні очі побачать інноваційні рішення, завдяки яким Connected Automation сприятиме створенню розумних фабрик друку в майбутньому.

У зоні попередньої реєстрації Komori запропонує відвідувачам ознайомитися з багатьма її продуктами, починаючи з друкарських машин серії Lithrone Advance, що забезпечують високу рентабельність та максимальну продуктивність завдяки високому рівню автоматизації.

На virtual.drupa Komori представить концепцію підключеної автоматизації за два сеанси: «Комерційний друк» та «Друк паковання». Учасники мають звернути особливу увагу на основне рішення для побудови розумної фабрики друку, систему виконання виробничих процесів (Manufacturing Execution System — MES) KP-Connect Pro, а також друкарські машини преміум-класу Lithrone GX/G Advance та систему цифрового друку Impremia NS40, тепер доступну у семиколірній конфігурації.

Кожна з цих сесій відбудеться ​​у стислому 30-хвилинному форматі.

Веб-сесія, присвячена комерційному друку, пройде 22 квітня о 13:40 за київським часом. У цій сесії буде продемонстровано високошвидкісний, стабільний друк на моделі Advance та технологію безконтактної автоматизації.

Komori представить три технології:

  • KP-Connect Pro, яка зв’язує машини Komori та післядрукарські роботи на різальній системі Apressia CTX132 та MBO K80;
  • Parallel Makeready — різко скорочує час підготовки до друку;
  • APC (асинхронна автоматична система зміни пластин) — змивання гумово-тканнинних полотнищ та попереднє налаштування кольоропередачі виконуються паралельно та дозволяють швидко запустити машину. Найкоротше та безконтактне виробництво забезпечують відслідковування процесу в режимі реального часу та коригування реєстру за допомогою вбудованої системи контролю якості та «автопілоту», який самостійно оцінює якість друку.

Веб-сесія з друку паковання відбудеться 20 квітня о 13:40 за київським часом. Нестабільність кольорів спеціальних фарб є основним вузьким місцем при друці паковання, і для вирішення цієї проблеми Komori пропонує два основних рішення. Паралельна підготовка для друку на пакованні (функція Parallel Makeready) означає, що змивання фарбових циліндрів може виконуватися одночасно зі зміною пластин та очищенням гумово-тканинних полотнищ.

Технологія Smart Color від Komori — це революційне рішення, здатне охопити широкий діапазон кольорів, без зміни фарб. Друк широкого спектру спеціальних кольорів потребує високого рівня точності відтворення растрових цяток, а Smart Color робить це можливим завдяки системі зволоження Komorimatic, яка мінімізує подачу води до фарби, запобігаючи емульгуванню.

Для більш ефективної зміни кольору можуть застосовуватися й інші варіанти, такі як змінна система подачі фарб та пристрій для зміни анілоксового валика. Усуваючи вузькі місця у виробництві, рішення Komori дають досягти більш високої якості друку та більш високої продуктивності навіть у друці паковання, який стає дедалі диверсифікованішим та оперативним.

Виставковий простір. Komori надасть найсвіжішу інформацію про лінійки продуктів Komori Corporation.

Networking Plaza — це абсолютно новий проект, який дасть змогу відвідувачам virtual.drupa спілкуватися в Інтернеті з персоналом Komori з кожної країни та регіону. Зареєструвати у virtual.drupa можна за цим посиланням. А відвідати виставковий простір Komori — за цим посиланням.