Останні оновлення Highcon запущено у відповідь на відгуки клієнтів у всьому світі, що відповідають власній дорожній карті досліджень та розробок компанії. Ці вдосконалення розроблені, щоб допомогти клієнтам краще відповідати викликам пандемії й застосувати конкурентоспроможну модель роботи, де рентабельність обмежена, а диференціація продукції є ключовою.

Шломо Німроді, генеральний директор Highcon:

«Клієнти очікують постійного вдосконалення продукції впродовж життєвого циклу нашого обладнання, і зараз, як ніколи, важливо, щоб ми підтримували їх. Ініціативи, запроваджені сьогодні, матимуть велику користь вже найближчим часом, але вони також забезпечать успіх у майбутньому. Наприклад, наш новий уніфікований підхід до програмної платформи дасть змогу клієнтам Highcon продовжували отримувати вигоду від наших постійних інвестицій у R&D у програмні засоби на довгі роки».

Витратні матеріали та послуги Highcon тепер пропонуються за новою комплексною ціною, що дозволяє легко розрахувати ціну будь-якого замовлення. Клієнти розумітимуть свої витрати та зможуть приймати більш правильні й ефективні бізнес-рішення. Вони отримають прості, передбачувані та послідовні інструменти, які дадуть змогу полегшити розуміння витрат та заощадити під час виконання замовлень клієнтів.

Highcon також випустив набір витратних матеріалів DART 5-го покоління (5thGDC), для поліпшення якості виготовлення картонного пакування та скорочення часу налаштування до 20%. Компанія розширила спектр матеріалів, що підлягають обробці – це гарантує, що можливості Highcon відповідають вимогам якості основних брендів.

Highcon випустив і нову уніфіковану версію програмного забезпечення як для платформ Euclid, так і для Beam, із вдосконаленими можливостями для клієнтів. Клієнти Highcon Euclid тепер зможуть оновити свою операційну систему та апаратне забезпечення ПК до найновішої версії, забезпечуючи оптимальну продуктивність, як частину щорічного контракту на обслуговування.

Шломо Німроді підсумовує: «Наш бізнес швидко розвивається, але ми хочемо допомогти клієнтам досягти успіху. Крім того, ми прагнемо зробити цифрову обробку основною технологією. Ми вважаємо, що цифрове перетворення має відігравати величезну роль у успіху нашої галузі сьогодні та у майбутньому».