«Xerox прагне йти в ногу з ринками, які ми обслуговуємо. Це поширюється і на керівників бізнесу, і на раду директорів, — зазначає заступник голови правління і генеральний директор Xerox Джон Вісентін. — Досвід Нішель в оцінці та веденні переговорів по складних операціях, а також експертиза Маргарити в напрямку створення, масштабування та інвестування в нові підприємства підтримають стратегію зростання Xerox. Ми з нетерпінням чекаємо можливості задіяти ті знання та ідеї, які вони привнесуть в нашу компанію».

Мейнард-Елліотт понад 25 років працювала фахівцем з підбору джерел фінансування, здійснення корпоративних угод, створення спільних підприємств і стратегічних партнерств. Однією з останніх угод, які вона провела, стало злиття Praxair, Inc., однієї з найбільших в світі промислових газових компаній, з Linde PLC вартістю $90 млрд в 2019 році.

Нішель Мейнард-Елліотт також входить до ради директорів Element Solutions, міжнародної багатопрофільної компанії з виробництва спеціалізованих хімічних продуктів.

Маргарита Палау-Ернандес є першопрохідцем в декількох областях, включаючи іспанські ЗМІ, бізнес і нерухомість. Вона є засновником і керівником декількох локальних і міжнародних компаній. З 2018 по 2019 рік Палау-Ернандес займала пост представника США в Генеральній Асамблеї ООН в особистому ранзі посла.

Вона також входить до ради директорів міжнародних компаній: Herbalife Nutrition (індустрія харчування), Conduent Incorporated (обслуговування бізнес-процесів) і Occidental Petroleum (розвідка родовищ і видобуток нафти і газу).

Xerox також оголосила, що відповідно до Угоди про призначення і призупинення повноважень з Карлом Целіаном Айканом і деякими його підприємствами Джеймс Л. Нельсон, головний виконавчий директор Global Net Lease, Inc., і Стівен Д. Міллер, керуючий інвестиціями Icahn Capital LP, замінять Джонатана Крістодоро та Ніколаса Граціано в списку кандидатів до ради директорів на щорічних зборах акціонерів 20 травня 2021 року.