Продажі Manroland Sheetfed в 2020 р. зросли з 203,5 до 214,7 млн ​​, хоча обсяг вхідних замовлень знизився на 10,8%, до 54,6 млн. У березні 2020 р. Manroland Sheetfed перейшла на скорочений робочий тиждень, який було скасовано наприкінці лютого 2021 р. через очікувне зростання попиту на нові машини серії Evolution.

Генеральний директор Manroland Sheetfed Рафаель Пеньюела зазначив, що в останні місяці в багатьох країнах спостерігається зростання кількості нових проектів, особливо в сегменті великоформатних машин, і компанія хоче бути готова до їхньої оперативної реалізації. У 2020 р. Langley Holdings погодився продати за 19 млн частину території, що примикає до фабрики Manroland Sheetfed в Оффенбасі — в майбутньому там побудують дата-центр.

Продажі Druck Chemie в 2020 році залишилися практично на тому ж рівні, що і роком раніше (59,4 млн), це відбулося через компенсування падіння попиту з боку друкарень виробництвом дезінфікуючих засобів.

У 2020 р. Druck Chemie придбала у Heidelberg її підрозділ з випуску витратних матеріалів BluePrint Products NV і Hi-Tech Chemicals BV.