Керівництво Heidelberg заявило, що, незалежно від зриву угоди з Benpac, компанія вже отримує значні вигоди від запущеної в 2020/21 ф.р. програми трансформації. З березня 2020 р. чистий борг скоротився з пікового значення 390 млн більше ніж на 250 млн, а ліквідність зросла приблизно на 450 млн.

Від реалізації прискореної програми злиттів і поглинань Heidelberg отримає виручку в розмірі приблизно десятків млн євро лише від транзакцій, завершених в грудні 2020 р. У III кв. поточного ф.г. тривала тенденція до зростання продажів і замовлень, яка почалася в травні 2020 р. Компанія розраховує досягти своїх цілей на 2020/21 ф.р., що закінчується

31 березня 2021 року.

Benpac Holding також прокоментувала угоду з купівлі п’яти підприємств Gallus Group у Heidelberg за 120 млн. «Причини цього рішення — переважно в протидії, з якою Benpac стикався впродовж попередніх місяців. Реакція ринку та компаній, що входять до групи Gallus, була настільки потужною, що успішне закриття угоди опинилося під питанням. На рішення також вплинули негативні матеріали в медіа, які зашкодили репутації Benpac Holding і персонально його генерального директора Марко Корво», — зазначено у заяві компанії.