Відзначений нагородами пристрій OKI C844dnw від OKI Europe має найменші габарити серед повноколірних принтерів ф. А3 на ринку, однак справляє великий вплив на галузь роздрібної торгівлі. Проривний пристрій було відзначено двома престижними нагородами: «Золотою нагородою за інновації» від FMCG & Retail 2019 і «Нагородою за інновації в торгівлі» від RetailShow.

«Золотими нагородами» FMCG & Retail відзначають найбільш інноваційні рішення й продукти для роздрібної торгівлі. Переможців обирають рішенням ради журі та онлайн-голосуванням клієнтів. Крім принтера C844dnw від OKI на нагороду претендувало ще 40 кандидатів у категорії рішень для підтримки торгівлі, однак вручили її саме компанії OKI Europe. Відбулося це на щорічній церемонії нагородження в Польщі, спонсором якої була компанія Hurt & Detal.

«Нагороду за інновації в торгівлі» на RetailShow вручають за найкраще обладнання, продукти й послуги для галузі роздрібної торгівлі. Серед переваг принтера C844dnw від OKI — універсальність, яку він надає закладам роздрібної торгівлі, а саме дає змогу швидко та власними силами виготовляти рекламні графічні матеріали професіональної якості на будь-яких носіях. 

Надзвичайно компактний пристрій C844dnw від OKI чудово підходить закладам роздрібної торгівлі, адже дає змогу покращити враження клієнтів від магазину й завоювати їхню прихильність за допомогою яскравих графічних матеріалів і вказівників. За допомогою пристрою C844dnw із відзначеної нагородами серії C800 можна швидко друкувати яскраві й барвисті графічні рекламні матеріали, що привертають увагу. Це надихає заклади роздрібної торгівлі виготовляти графічні матеріали власними силами. Завдяки передовій технології цифрового світлодіодного друку від OKI пристрої серії C800 вирізняються безпрецедентно широким діапазоном підтримки носіїв, тож можна друкувати на папері різних форматів, розмірів, типів і щільності.

Розміри принтера C844dnw від OKI дають змогу використовувати його навіть у закладах, де вільний простір – розкіш. Цей пристрій швидко дає раду завданням із повсякденного друку, а широкий діапазон підтримуваних носіїв і технологія High Definition Colour дають змогу друкувати високоякісні деталізовані матеріали з роздільною здатністю 1200×1200 dpi як на носіях формату A6, так і на банерах завдовжки до 1,3 м.

Цей надійний універсальний пристрій дає змогу створювати вказівники для полиць, цінники, етикетки (зокрема, для пляшок), наліпки на підлогу, ефектні плакати, рекламні графічні матеріали, демонстраційні стенди, двосторонні банери, матеріали на водонепроникних носіях і багато іншого. Роздрібним торговцям більше не доведеться покладатися на сторонніх постачальників послуг друку чи попередньо надруковані матеріали, адже можна чудово впоратися власними силами.

«Ми дуже пишаємося тим, що можливості, які повноколірний принтер C844dnw формату A3 від OKI пропонує галузі роздрібної торгівлі, отримали визнання, – каже Хав’єр Лопес (Javier Lopez), генеральний директор із питань розвитку бізнесу й вертикального ринку. – Цей пристрій використовують у галузі роздрібної торгівлі, щоб створювати індивідуальні рекламні матеріали й вивіски професійної якості, які допомагають надавати клієнтам інформацію, коли це потрібно, не чекаючи доставки готових матеріалів від сторонніх постачальників послуг друку. Принтер C844dnw дає роздрібним торговцям змогу своєчасно реагувати на те, що відбувається навколо, а також на модні тенденції й дії конкурентів, тобто забезпечує беззаперечну перевагу на ринку, стимулює продажі й зростання прихильності клієнтів».

Уже не вперше OKI Europe отримує нагороду за принтер C844dnw. Випуск пристроїв серії C800 розпочато у квітні 2019 року. З того часу вони отримали нагороду «Вибір редакції» від журналу Print IT Reseller за свій компактний розмір, гнучкість у підтримці носіїв і нову енергоефективну технологію термозакріплення. В онлайн-журналі про технології TechRadar відзначили «інноваційний дизайн» і широкий діапазон підтримуваних носіїв принтера C844dnw від OKI, назвали його «одним із найуніверсальніших принтерів, з якими ми стикалися» та оцінили на 5 зірок.

Щоб дізнатися більше про рішення OKI Europe для роздрібної торгівлі, перейдіть на веб-сторінку www.okieurope.com/retail