Компанія Xerox запрошує Вас відвідати провідну виставку рекламно-поліграфічної галузі  T-REX, що відбудеться 24 – 26 вересня 2019 року у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза». Гості стенду побачать в роботі унікальне обладнання для підвищення  прибутковості цифрового друку.

Xerox продемонструє на стенді на T-Rex повнокольорову ЦПМ Xerox Iridesse Production Press з максимальним набором доступних функцій. Також компанія представить найпопулярніше на ринку рішення для цифрових друкарень будь-якого розміру Xerox Versant 180 Press.

 

Виставка обладнання, технологій і матеріалів для друкарського та рекламного виробництва T-REX пройде 24-26 вересня 2019 року в Києві в новому експоцентрі «КиївЄкспоплаза». Xerox представить на заході широкий спектр поліграфічних рішень, об'єднаних загальним принципом: вони допомагають друкарням підвищити прибутковість бізнесу.

«Цього року ми присвятили свій стенд темі "Технології майбутнього за рамками можливого, — коментує Ігор Холод, начальник відділу розвитку поліграфічного ринку компанії Xerox Україна. — Іншими словами, рішення, які ми представимо на T-REX 2019, не просто допомагають виконувати повсякденні завдання, а створюють додаткову цінність друкованої продукції, дозволяючи друкарням більше заробляти».

Центральне місце на стенді займе Xerox Iridesse Production Press — єдина в світі цифрова поліграфічна машина, яка може за один прохід наносити золотий або срібний металік, кольори CMYK і прозорий або білий тонер. На T-REX буде виставлена ​​конфігурація машини з повним набором можливостей, включаючи друк додатковими тонерами та роботу з матеріалами довгого формату.

«Донедавна переваги цифрового друку не поширювалися на те, що стосується декоративного оздоблення та ошляхетнення продукції. Ефекти, які офсетні друкарні застосовують у традиційній поліграфії, не мали цифрових аналогів, і їхнє використання в цифрових друкарнях виявлялося складним і нерентабельним, — зазначає Дмитро Мокін, менеджер з галузевого маркетингу компанії Xerox Євразія. — Xerox Iridesse Production Press вирішила цю проблему. З цією машиною цифрові друкарні можуть більше не обмежуватися чотирифарбовим друком, втрачаючи через це потенційний прибуток на ринку поліграфії з високою доданою вартістю. І я дуже радий тому, що ми нарешті презентуємо Xerox Iridesse Production Press Українській поліграфічній спільноті!».

Також на стенді Xerox буде демонструватися повнокольорова цифрова друкарська машина Xerox Versant 180 Press. Завдяки широким можливостям роботи з матеріалами і потужним інструментам автоматизації ця машина використовується по всій країні.

Як ви знаєте, цього року виставкові заходи Rex/T-Rex відбудуться на новій локації виставкового центру "Євроіндекс" — в передмісті Києва.

Київська область, Макарівський район, с.Березівка, вул. Амстердамська,1