Блог пользователя kristina_golub


Зарегистрован: 2021-09-06

Карма: 0

Активен в категориях: Обладнання, Маркетинг та менеджмент у поліграфії

VULCAN FC500VC і FC700VC: якісні бюджетні ріжучі плотери, доступні для споживача

2021-10-13
Обладнання

Планшетні ріжучі плотери поступово стають не розкішшю, а стандартним обладнанням у багатьох компаніях, що спеціалізуються на на виготовленні сувенірної продукції чи паковання. Вибір у ціновому сегменті до $10 тис., в основному, представлений бюджетною продукцією китайських виробників з сумнівною якістю продукту.

Подробнее...


RemaDays Kyiv 2021 став однією з найцікавіших виставок рекламно-поліграфічної галузі за останні роки! Але чи повернеться галузь до звичного циклу – RemaDays Kyiv навесні, Rex – восени?

2021-10-01
Маркетинг та менеджмент у поліграфії

Якщо лейтмотив усіх останніх статей про Rex та RemaDays Kyiv був приблизно однаковим – «Виставка відбулася, і це добре», то про цьогорічний RemaDays Kyiv можна сказати, що відбулася непогана виставка,з певними, звичайно, недоробками з боку організаторів. Але очевидним є те, що поліграфісти України скучили за живим спілкуванням, а дистрибутори прагнули продемонструвати новинки (от що значить – півтора роки без виставок, розробники устаткування не стоять на місці). Та ще й погода посприяла. От і вийшла цілком непогана виставка.

Подробнее...