Відкритий лист StreetLib: «Шановні українські видавці та незалежні письменники! Мене звати Карло Карренью, я очолюю відділ розвитку міжнародного бізнесу в StreetLib. StreetLib — це італійський агрегатор цифрового контенту з каталогом з понад 400 000 назв електронних книг та аудіокниг. Ми співпрацює з понад 1500 видавцями і більш ніж 70 роздрібними продавцями.

Я нещодавно їздив до Варшави, де міг побачити, як війна впливає на український народ. Команда StreetLib була дуже зворушена після того, як я поділився побаченим, і ми вирішили чимось допомогти. Очевидною ідеєю було запропонувати безкоштовне поширення контенту українським видавцям та незалежним письменникам. Тому ми створили Український проєкт електронної книги, в рамках якого пропонуємо безкоштовні послуги з поширення, а також наш інструмент для запису StreetLib безкоштовно впродовж щонайменше п’яти років.

Наразі ми починаємо з електронних книг у форматі ePub, тому що це легше та швидше налаштувати. Але ми готові говорити й про інші формати. Важливо сказати, що договір не є обов’язковим та невиключним.

Наша мета — просто допомогти. Ми також заохочуємо інші компанії робити те ж саме, і я був би радий залучити більше гравців. Я чув про багато видавців, які безкоштовно поширюють свої твори серед читачів, і це також — можливість. Ми обговорюємо цю ідею зі світовим ритейлом.

Вам вирішувати, чи хочете ви та скільки хочете стягувати за свій вміст.

Якщо вас це цікавить, просто заповніть цю форму нижче: https://forms.gle/AxxpvK1ox »