Виробник запевняє, що Superia ZE — оптимальне поєднання можливості контролю прихованого зображення, якості, стійкості при друку від першого до останнього листа, універсальності та продуктивності серед доступних нині на ринку. Окрім того, завдяки включенню пластини Superia ZE в програму Platesense, переваги безпроцесної технології стануть для комерційних друкарень доступніше, ніж будь-коли раніше.

Завдяки скороченню відходів і значно нижчим супутнім витратам популярність безпроцесних пластин швидко росте, тому Fujifilm постійно вдосконалює технології нанесення покриттів і мікрозернистість. Нещодавно компанія випустила безпроцесну пластину Superia ZD для УФ-друку.

При розробці Superia ZE вчені підрозділу Fujifilm R & D прагнули до оптимального поєднання високої якості, універсальності, стійкості при друку від першого до останнього листа, можливості контролю прихованого зображення і мінімального часу приводки.

Основна складність полягала в пошуку компромісу між хорошою сприйнятливістю фарби, що вимагає гідрофобних властивостей, і швидкістю виходу на тиражне відтиснення, що вимагає гідрофільних властивостей. Інженери Fujifilm створили нову технологію Adherence & De-bonding (IAD), що забезпечує відмінні властивості при «проявленні» в друкарській машині навіть в умовах невеликих відсотків фарбового покриття. Вона використовується в новому ґрунтувальному шарі (він наноситься прямо на шар анодованого алюмінію) пластини Superia ZE, поряд з новим верхнім шаром.

В Украине интересы Fujifilm представляет компания «ЯМ Интернешнл Украина».

Удобные условия поставки. Прекрасный сервис и техническая поддержка. Комплексный аудит типографий!

Контакт: Наталья Самойленко, 044 393 0540, office@yam-international.com.ua