#1 2014-10-18 10:38:33

agarkov
Администратор
Зарегистрирован: 2014-03-31
Сообщений: 660

Konica Minolta bizhub C1100 – в Україні!

Маємо чудову нагоду привітати колектив «Карбон Сервісу» — провідної друкарні цифрового друку в Україні — із придбанням першої в країні продуктивної системи цифрового друку Konica Minolta bizhub C1100 (її інстальовано у вересні). Відповідно, вітаємо й колектив ДП «Коніка Мінолта Україна» із цією інсталяцією.
До речі, Konica Minolta bizhub C1100 – не перше придбання, на яке «Карбон Сервіс» зважився цього року. Раніше в компанії було інстальовано каширувальний пристрій, біндер для навивання пружини та тигельний прес. Сьогодні післядрукарські потужності друкарні повністю узгоджено з можливостями її друкарського парку.
Машину Konica Minolta bizhub C1100 «Карбон Сервіс» придбав через декілька основних причин. Що саме надихнуло обрати новітнє устаткування, журналу Print+ розповів власник друкарні Юрій Якимчук.
«По-перше, ця машина не змінює швидкість друку залежно від маси паперу: на папері масою 120 та 350 г/м2 вона друкує з однаковою швидкістю. Такий результат стал можливим завдяки використанню нового тонеруSimitriHDE, що запікається значно швидше.
Крім того, продуктивність Konica Minolta bizhub C1100 на 25% вища, ніж в Konica Minolta bizhub C8000.
Кольорове охоплення Konica Minolta bizhub C1100 майже таке, як в машинах High Chrome, адже компанія вирішила створити справжню універсальну машину, яка об’єднала переваги продуктивних систем компанії та машин High Chrome».
Konica Minolta bizhub C1100 може друкувати як зі CMYK, так і з RGB, що вкрай важливо для «Карбон Сервісу». Відповідно, машина дає змогу друкувати зображення з фотографічною якістю, принаймні, якщо оцінювати з позицій середньостатистичного користувача. Придбавши нову машину, «Карбон Сервіс» планує розвивати напрямок фотобуків і працювати безпосередньо з салонами та фотографами. Раніше компанія не намагалася продавати послуги з виготовлення фотокниг, бо її устаткування не забезпечувало фотографічної якості друку.
За словами Юрія, зміцнення виробничих потужностей попри складну економічну ситуацію в країні – чудовий шанс для прориву.
Це був виважений спланований крок. Навіть цього року в «Карбон Сервісі» щомісяця обсяги цифрового друку зростали (за період січень-серпень зростання становило в компанії 15%).

Після вдалого запуску нової машини «Карбон Сервіс» зможе збільшити частку на ринку цифрового друку та розширити клієнтський портфель. Така впевність ґрунтується на економічних розрахунках. За умови, якщо собівартість друку буде знижено, вартість послуг для кінцевого споживача якщо й доведеться збільшувати, то значно меншою мірою, ніж це змущені робити конкуренти.

Згідно планів керівника «Карбон Сервісу» дві інші повноколірні машини (Konica Minolta bizhub C6000) певний час забезпечуватимуть дублювання потужностей. Адже Konica Minolta bizhub C1100 з’явилася на ринку лише нещодавно, вона єдина в Україні, та й світі таких машин поки інстальовано не так багато, тому потрібна підстраховка. Але в перспективі одну з машин компанія планує інсталювати в одному з регіонів України, де відкриє представництво.

А от плани придбати офсетне устаткування Юрій Якимчук дещо відтермінував. За розрахунками власника «Карбон-Сервіса» компанія буде готова придбати чотирифарбову офсетну машину після цього бізнес-сезону.

На переконання Юрія, Konica Minolta bizhub C1100 дасть змогу конкурувати з друкарнями офсетного друку при виготовленні накладів до 400 примірників. Юрій зазначає, що рівень конкуренції на ринку офсетного друку надто високий, й офсетники намагаються друкувати навіть наклади у 150 примірників, й за цих умов в цифровиків з’являються додаткові шанси.

Інвестиції у цифрову машину на цьому етапі в компанії вважають більш доцільними, адже друкарня відома насамперед на ринку цифрового друку й звикла працювати з короткими та середніми накладами. В компанії планують повернути вкладені інвестиції швидше, ніж за два роки.

Offline

#2 2015-04-24 09:43:05

Друкарка
Участник
Зарегистрирован: 2015-04-24
Сообщений: 1

Re: Konica Minolta bizhub C1100 – в Україні!

Друкарка - друкуємо ваш успіх!

Мда нам про таке тільки мріяти)))

Offline

#3 2015-05-12 12:00:50

agarkov
Администратор
Зарегистрирован: 2014-03-31
Сообщений: 660

Re: Konica Minolta bizhub C1100 – в Україні!

До речі, інформація про ще декілька нових інсталяцій цифрового друкарського устаткування. У нас на сайті.

Друга Konica Minolta bizhub Press С1100 у «Карбон-Сервісі» http://printus.com.ua/article/read/2551

Xerox Versant 2100 в Fastprint http://printus.com.ua/article/read/2548

Offline

Подвал доски

Под управлением FluxBB