Нещодавно представлена ​​KGC Smart Factory розроблена для задоволення зростаючих вимог до ефективності в сучасному поліграфічному середовищі. Оскільки індустрія стикається із зростаючим тиском, пов’язаним із управлінням короткими накладами, коротшими термінами виконання робіт і зростанням витрат на матеріали й енергію, KGC Smart Factory, є ключовим кроком до автоматизації та підвищення продуктивності. «Перетворення KGC на повністю інтегровану інтелектуальну фабрику підкреслює нашу відданість допомозі постачальникам послуг друку не просто виживати, а й процвітати на ринку, що швидко розвивається, — сказав Ленс Мартін, віце-президент із маркетингу продукції Komori America. — Використовуючи передову автоматизацію та підключені робочі процеси, KGC Smart Factory демонструє, що можливо, коли технології та командна робота об’єднуються на благо нашої галузі».

В основі KGC Smart Factory нещодавно встановлена ​​центральна диспетчерська, яка контролює всі аспекти робочого процесу друку в режимі реального часу. Серцем цієї системи є KP-Connect Pro від Komori, складна система управління виробництвом (MES), яка з’єднує та відстежує кожен етап виробництва — від додрукарської до післядрукарської підготовки — дозволяючи керівникам фабрик наглядати та контролювати всю операцію з безпрецедентною точністю.

Крім того, програма KP-Connect Alliance, запущена в 2016 р., продовжує розширюватися. Вона об’єднує всі робочі процеси, пов’язані з друком, за допомогою різних технологій, сприяючи спільним інноваціям між Komori та її партнерами по альянсу.

Концепція Connected Automation Komori об’єднує всі етапи виробництва, від додрукарської підготовки, друку, післядрукарської обробки до перевірки якості та логістики. Автоматизація процесів друку досягається Komori у співпраці з компаніями-партнерами. Завдяки використанню передового обладнання для сортування CTP та автономних мобільних роботів (AMR) для транспортування друкарських форм фабрика досягає безпрецедентного рівня автоматизації робочого процесу.

KGC Printing College продовжує надавати освітні ресурси, пропонуючи практичні тренінги, семінари та розширену навчальну програму, зосереджену на роботі розумних фабрик.

У своїй новій ролі KGC Smart Factory слугуватиме відкритим інноваційним центром, де Komori, поліграфічні компанії та партнери по альянсу зможуть працювати разом, щоб розширити межі технологій друку. Поєднуючи людський досвід і новітні технології автоматизації друку, KGC Smart Factory прагне підвищити продуктивність, прибутковість і стійкість у світовій поліграфічній галузі.