Esko Phoenix, ПЗ для попереднього виробництва паковання та етикеток на основі ШІ, тепер повністю доступне для виробників етикеток з рулону в рулон для флексо, офсетного та цифрового друку. Phoenix зменшує кількість відходів, забезпечуючи верстку та спуск на основі ШІ для листового та рулонного друку у флексографічних та офсетних додатках. «Phoenix — це вдосконалене ПЗ для оптимізації макетів аркушів і веб-сторінок, — сказав Джеймс Мейсон, генеральний менеджер з оптимізації та планування друку в Esko. — Ми дуже раді, що після успішної демонстрації на цьогорічній drupa, останній випуск ПЗ Esko тепер включає цей розширений інструмент планування та оцінки, який має застосування для паковання, флексографії, широкого формату та комерційного друку.

Завдяки Phoenix ми розширюємо можливості клієнтів, спрощуючи робочі процеси друку, оптимізуючи ресурси та пропонуючи високоякісні та економічно ефективні виробничі рішення.

Це інноваційний метод для процесів планування та верстки, враховуючи реальні можливості друку та фінішного обладнання на виробничому цеху. Phoenix дозволяє користувачам швидше та ефективніше планувати комбінування, мінімізуючи час перемикання машин і налаштування.

Phoenix дозволяє користувачам повністю автоматизувати процеси планування та раннього оцінювання, замінюючи раніше трудомісткі кроки вручну, які також були схильні до помилок.

Завдяки інтелектуальним алгоритмам для компонування аркушів, оцінки та планування, Phoenix є першим і єдиним у галузі ПЗ для попереднього виробництва на базі ШІ для паковання, етикеток, комерційного та широкоформатного друку.

Компанія Esko стала переможцем у категорії «Поліграфічні та цифрові технології» за інновації в паковання 2023 р. за Phoenix, і команда отримає свою нагороду в Innovations Space на виставці Allpack Emballage 2024, яка проходитиме в Парижі з 4 по 7 листопада.

«Одним натисканням кнопки Phoenix виконує оцінку виробництва, аналіз ШІ конструкції та обладнання для роботи, а потім обчислює найефективніший спосіб виробництва цієї кількості, використовуючи такі фактори, як кількість етикеток у рулоні, доступність обладнання, різноманіть/порівняння носіїв ширини бобіни, чорнил та фольги. Можна навіть вказати, чи потрібне праймування, і якщо так, то скільки з’єднань рулонів можна вважати прийнятним.

«Крім того, за допомогою користувацьких полів ми можемо переконатися, що напрямок перемотування, діаметр втулки або будь-які технічні характеристики використовуються для вірної ідентифікації, — сказав Джеймс. — Ми дуже раді, що після того, як ми успішно зарекомендували себе на етапі підготовки до випуску Phoenix та успішно продемонстрували себе на глобальній виставці drupa, ми зробили цю інтелектуальну систему планування доступною для всіх клієнтів, зокрема частиною пакету програм Esko». Esko Phoenix тепер дає змогу динамічно створювати «повторювані шаблони». Ці повторювані шаблонні рішення не тільки максимізуються по ширині, але й продовжують групуватися горизонтально та вертикально по всій довжині рулону.

«Надання інтелектуального поширення, простого інтерфейсу, готової інтеграції через REST API та зручного інтерфейсу як частини програми, створеної спеціально для професіоналів із паковання, ШІ у Phoenix сприяє досягненню результатів, які зменшують загальні витрати, відкриваючи комбінації, які люди ніколи не могли б розглянути», – сказав Джеймс Мейсон.

Щоб дізнатися більше про те, як Esko Phoenix може допомогти вам заощадити час, зменшити кількість відходів і прискорити виробництво паковання, відвідайте https://www.esko.com/en/products/phoenix.