ITsavvy, що базується в Оук-Брук, штат Іллінойс, є портфельною компанією GenNx360 Capital Partners, нью-йоркської приватної інвестиційної компанії. Джон Бруно, президент і головний операційний директор Xerox, сказав: «У рамках нашого Reinvention (перетворення) ми надаємо більшу організаційну увагу новим можливостям ІТ-послуг, щоб диверсифікувати наші потоки доходів у регіонах, які ми обслуговуємо. Додаткові пропозиції ITsavvy, узгоджені з нашою потужною репутацією, повинні мають зростання в Сполучених Штатах, Канаді та Великобританії, водночас відкриваючи нові можливості для нас, щоб допомогти існуючим і новим клієнтам змінити спосіб роботи. ITsavvy має підтверджену історію успіху, і ми з нетерпінням чекаємо можливості залучити цю надзвичайно здібну та досвідчену команду».

Заснована в 2004 р. ITsavvy збільшила свій дохід до понад $400 млн (за останні дванадцять місяців), пропонуючи повний набір життєвого циклу, розгортання та управління ІТ-послугами, які допомагають клієнтам у найважливіших мережах, переходу вдо хмари, збільшення продуктивності.

У GenNx360 зазначили, що впродовж періоду інвестицій в ITsavvy компанія відчула вражаюче органічне зростання, завершила придбання високостратегічного постачальника керованих послуг із підтримкою AIOps і значно підвищила загальну прибутковість завдяки кільком добре реалізованим ініціативам підвищення маржі. ITsavvy також запустила стратегію ШІ та інтелектуальної автоматизації, яка включала комерціалізацію пропозиції ШІ для кращого обслуговування клієнтів компанії, а також оптимізацію внутрішніх операцій.

Муну Ганді, генеральний директор ITsavvy, прокоментував: «Ми дуже раді приєднатися до команди Xerox і прагнемо зробити свій внесок у розвиток Xerox IT Services. Разом із Xerox ми плануємо розширити портфоліо високовартісних послуг для нашої зростаючої клієнтської бази в США, Великобританії та Канаді».

У Xerox заявили, що угода підтримує стратегію перетворення компанії та її прагнення розширити бізнес ІТ-послуг, «при цьому постійно надаючи інноваційні рішення на робочі місця клієнтів Xerox».

Очікується, що придбання негайно збільшить скоригований прибуток на акцію та вільний грошовий потік. Керівництво Xerox заявило, що додатково обговорить придбання під час звітів за 3 кв. 2024 року.