Paboco, ґрунтуючись на багаторічному досвіді вдосконалення та впровадження паковання для паперових пляшок, застосовує ці знання, щоб запустити лінійку продуктів, вкл. першу в історії комбінацію паперових пляшок і кришок на основі волокна. Дотримуючись місії переупакування планети, Paboco постійно шукає рішення, які покращують те, що було раніше.

Завдяки співпраці з компанією Blue Ocean Closures, яка випустила стандартну кришку для твердих речовин і таблеток, рішення негайно готове до використання на ринку. Весь цей пакет, вкл. кришку, має загальну вагу менше 16 г, а бар’єр HDPE важить менше 2 г, дотримуючись орієнтації Paboco на використання мінімальної кількості матеріалів у виробництві.

Завдяки тонкому бар’єру пляшки об’єднане паковання можна переробити як паперове паковання.

«Для нас у Paboco це спричиняє негайні зміни в галузі; тут ми змінюємо вибір матеріалів для пакувальної промисловості та зосереджуємося на легкому пакованні. Ми вже запустили виробництво та очікуємо побачити ці пляшки в руках споживачів на початку 2025 року. Я радий, що ми можемо запропонувати це рішення не як концепцію, а як нову реальність паковання», — говорить Майкл Міхельсен, комерційний директор Paboco.

Ола Тьоннберг, виконавчий директор BlueOcean Closures, зазначає: «Ми бачимо, що кришки на основі волокна є новою стандартною категорією, яка застосовується до різноманітних матеріалів для пляшок. Розширюючи можливості для зменшення використання пластику, ми дуже раді запустити його також на волокнистих пляшках завдяки нашій співпраці з Paboco». Ця віха є продовженням шляху Paboco до масштабного впровадження паперових пляшок до кінця 2025 року та розробки для майбутніх біологічних рішень.

Paboco застосує технічний і дизайнерський досвід, отриманий завдяки поєднанню паперових пляшок і кришок, у Pioneer Community, групі компаній, які першими почали підтримувати паперові пляшки (https://www.paboco.com/community), де розвиток продовжується в вирішення потреб у пакованні різноманітних продуктів. Однією з таких компаній, що співпрацює з Paboco і Blue Ocean Closures, є The Absolut Group.

Паперову пляшку та кришку можна замовити для обраних партнерів і буде представлено на цьогорічних виставках CPHI у Мілані (8 жовтня) та Scanpack у Гетеборзі (22–25 жовтня).