Учасники отримають цінну інформацію від галузевих експертів про останні тенденції в галузі виробництва етикеток засобами флексографічного, офсетного, глибокого, цифрового та гібридного друку. На заході будуть представлені розробки Hybrid Software в галузі редагування PDF, хмарних робочих процесів, управління кольором та графічними зображеннями, кольоропроби та 3D-прототипування, а також новітнє програмне та апаратне забезпечення від широкого кола галузевих партнерів.

Конференція пройде у тісній співпраці: виробники паковання та етикетки зможуть поділитися передовим досвідом та звернутися до розробників ПЗ Hybrid Software та галузевих партнерів з проханнями щодо цілеспрямованої розробки у тих галузях, де потрібні інновації.

«Ми не просто уявляємо передові технології, ми ведемо відкритий діалог. Цей захід – можливість для Hybrid Software та галузевих партнерів вислухати споживачів нашої продукції та спільно створювати рішення, які сприяють успіху як наших клієнтів, так і нашого власного успіху. Йдеться про те, щоб разом будувати майбутнє», — заявив генеральний директор Майк Роттенборн.