Esko, міжнародний постачальник інтегрованого програмного забезпечення та апаратних рішень, які прискорюють процес виходу на ринок упакованих товарів, доручив Forrester Consulting провести дослідження Total Economic Impact™ (TEI), що вивчало потенційну віддачу від інвестицій, яку бізнес може отримати за допомогою розгортання свого рішення WebCenter для управління пакованням та етикетками.

«Ми в захваті від результатів цього дослідження, яке підтверджує неймовірний вплив використання WebCenter не лише на процеси, але й у реальному вираженні на підсумкові показники, – сказав Ян Де Рек, директор Esko з маркетингу, зв’язків з промисловістю та стратегії. — Той факт, що в дослідженні використовуються реальні дані, надані існуючими клієнтами в секторах наук про життя та фармацевтиці, підкреслює надійність цих висновків про переваги з чіткими доказами, що підтверджують підвищення продуктивності та розрахунки загальної рентабельності інвестицій».

WebCenter — це рішення Esko для управління пакованням та ілюстраціями, веб-платформа, спеціально розроблена для груп CPG і фармацевтичних груп, щоб керувати всіма аспектами робочого процесу паковання від створення до затвердження та розповсюдження.

«WebCenter було розроблено, щоб дати можливість змогу контролювати якість і точність паковання та етикеток з одного джерела впродовж усього життєвого циклу, — пояснив Ян де Рек, — і надати доступ до найновішої інформації та файлів».

У рамках дослідження TEI компанія Forrester опитала представників організацій, які використовують Esko WebCenter, узагальнила досвід опитаних і об’єднала. У звіті зазначається: «Опитувані повідомили, що до використання WebCenter процеси розробки паковання та управління ілюстраціями в їхніх організаціях були ручними та фрагментованими зі слабким керуванням. Проєкти були вразливими через відсутність видимості робочого процесу та обмежене визначення першопричин, що значною мірою сприяло затримкам і появі вузьких місць.

«Опитувані сказали, що після інвестицій у WebCenter їхні організації досягли розуміння робочого процесу паковання та процесу управління ілюстраціями, — зазначено в документі. — Вони пояснили, що WebCenter дав змогу запровадити видиму структуру підзвітності, яка згодом забезпечила управління та прозорість процесу пакування». Ключові висновки звіту включають перелік як кількісних, так і некількісних вигод, заснованих на трирічній поточній вартості з поправкою на ризик для комбінованої організації.

Кількісні переваги включають:

  • Підвищення продуктивності на 30% для членів основної команди процесу пакування.
  • Підвищення продуктивності на 40% для підтримки членів команди процесу.
  • Збільшення доходів завдяки збільшенню швидкості виходу на ринок.
  • Економію коштів завдяки консолідації постачальників.

Некількісні переваги включають:

  • Покращене виконання процесу розробки паковання та управління ілюстраціями.
  • Зменшення ризику відкликання та погіршення якості.
  • Покращену здатність керувати обсягом і масштабом.
  • Покращену аналітика, аналіз і звітність.
  • Інтеграційні можливості.

«Очевидно, ми в захваті від ключових результатів дослідження TEI, які підкреслюють підвищення ефективності WebCenter у процесі розробки продукту, підкріплене підвищенням продуктивності зацікавлених сторін, що сприяє збільшенню швидкості виходу на ринок, — сказав Ян де Рек. — Заявлена ​​мета дослідження має надати структуру для оцінки потенційного фінансового впливу рішення на організації, і тому дуже приємно, що команда Forrester дійшла висновку, що WebCenter забезпечує 240% рентабельності інвестицій для користувачів».