За переконанням HP, це перший в галузі процес інтелектуального друку. Одна з цікавих функцій – Perfect Output – покликана забезпечити задовільний результат друку електронних таблиць та веб-сторінок з використанням веб-браузерів, вкл. онлайн-статті, проїзні документи, рецепти та посібники.

За даними HP більше половини завдань на друк надходить саме звідти. Perfect Output усуває різницю між тим, що люди бачать на екрані, і тим, що вони отримають у результаті друку. Ця функція реорганізує контент, видаляючи зайве порожнє місце і веб-рекламу, таким чином, щоб він ідеально розміщувався на сторінці, заощаджуючи папір і чорнило.

 

Макет для друку з веб-браузера до та після використання HP Print AI

HP Print AI допоможе при відправці на друк електронних таблиць

 

HP Print AI також спростить техпідтримку, починаючи з увімкнення принтера. З його допомогою реалізована можливість ставити чат-боту питання природною мовою користувача, отримуючи індивідуальну підтримку. Також HP Print AI допоможе перетворювати фотографії на творчі проєкти, створюючи для користувачів індивідуальні стилі та підбираючи шрифти для персоналізації вітальних листівок для кожного випадку. HP Print AI з функцією Perfect Output поки доступний у вигляді ексклюзивної бета-версії для обраних клієнтів. У планах HP здійснити доопрацювання та запуск HP Print AI впродовж 2025 року.