Співпраця розширює флагманську цифрову платформу Koenig & Bauer myKyana, вкл. підключення програмних модулів і машин сторонніх розробників – від створення замовлень до логістики, від додрукарської підготовки до післядрукарської обробки – і дозволяє клієнтам «інтегрувати дані ERP незалежно від існуючих рішень для ще більш точного та ефективного аналізу даних».

Виробник машин зазначає, що співпраця також зміцнює здатність клієнтів розривати бункери даних і виходить за рамки об’єднання машин, також інтегруючи дані з систем ERP клієнтів. Зокрема, поєднання шлюзу Koenig & Bauer Kyana Connect IIoT, який безпечно передає виробничі дані до хмари Koenig & Bauer, з компонентами CoCoCo CoCore і CoConnect дає змогу користувачам оптимізувати свої робочі процеси без потреби «коштовних і трудомістких» інтеграцій на замовлення.

Кажуть, що Kyana Assist і Kyana Data, дві основні функції порталу myKyana, стали ще потужнішими завдяки інтеграції платформи CoCoCo. Kyana Assist, помічник зі ШІ, надає миттєві вказівки для конкретної машини та незабаром запропонує аналіз даних за допомогою ШІ для швидкого прийняття рішень.

Водночас Kyana Data пропонує моніторинг у реальному часі та прогнозне технічне обслуговування, що дає змогу користувачам завчасно вирішувати проблеми, мінімізувати час простоювання та підвищувати продуктивність.

Інтелектуальний інструмент бенчмаркінгу платформи також дає змогу користувачам порівнювати продуктивність своєї машини з аналогами в галузі та визначати області вдосконалення.

Сандра Вагнер, віце-президент з цифрових технологій у Koenig & Bauer, сказала: «Інтегруючи платформу CoCoCo, ми надаємо нашим клієнтам 360-градусний огляд їхніх операцій. Цей безпрецедентний рівень прозорості та аналізу даних сприятиме ефективності, інноваціям і, зрештою, прибутковості друкарень у всьому світі».

Андреас Аплієн, співзасновник CoCoCo, додав: «Ми переконані, що зв’язок є міцною основою автоматизації, і ми пишаємося тим, що працюємо з Koenig & Bauer над створенням Industry 4.0. На drupa 2024 ми успішно продемонстрували, як наша платформа бездоганно поєднує різні машини та ERP-системи. Як незалежна від постачальників компанія ми пропонуємо друкарням гнучкість для вирішення завдань цифрової трансформації.

Ми вже працюємо з нашими першими бета-клієнтами і незабаром представимо їх на ринку, коли інтеграція стане доступною для більш широкого ринку».

Раніше цього літа повідомлялося, що MBO є першою інтеграцією CoCoCo, керованою постачальником. CoCoCo, заснований колишніми колегами з Zaikio, був запущений у травні, щоб «забезпечити сумісність, підключення та співпрацю в друкарській галузі в усьому світі». Компанія Zaikio, що належила Heidelberg, відома своєю хмарною платформою даних і програм, була ліквідована в квітні.