Додаток Xeikon X-800 спрощує процес підготовки робочих файлів, безперешкодно надсилаючи їх на X-800 DFE. Він також може керувати всебічними налаштуваннями машини, зокрема вибором підкладки, кількістю, якістю друку тощо. Крім того, програма надає оновлення в режимі реального часу щодо ключових виробничих показників, таких як час друку, витрата матеріалів і статус виробництва.

Додаток Xeikon X-800 розширює можливості Enfocus Switch, забезпечуючи двобічний зв’язок з іншими системами, такими як інформаційні системи управління (MIS), системи планування ресурсів підприємства (ERP) і платформи електронної комерції. Він гарантує ефективну підготовку завдань до виробництва, а також надсилає критичні дані, такі як час друку, витрата матеріалів і статуси виробництва, у ці системи для кращого прийняття рішень і ефективності роботи.

Дейві Верстен, менеджер Appstore Enfocus, висловив своє захоплення з приводу запуску, сказавши: «Додаток Xeikon X-800 кардинально змінює правила для професіоналів друку. Інтегруючи додаток із нашою платформою Enfocus Switch, ми даємо нашим користувачам змогу автоматизувати і оптимізувати свої робочі процеси як ніколи раніше, щоб наші клієнти могли працювати з максимальною ефективністю».

Дімітрі Ван Гевер, директор із розвитку бізнесу компанії Xeikon, додав: «Ми пишаємося тим, що співпрацюємо з Enfocus у виведенні на ринок програми Xeikon X-800. Ця програма не лише покращує функціональність нашого ПЗ X-800, але й надає наші клієнти з інструментами, які їм потрібні, щоб залишатися конкурентоспроможними у все більш вимогливій галузі, і можливості безперервної інтеграції є критичними для компаній, які прагнуть максимізувати свою продуктивність і мінімізувати відходи».