Машинавстановлює новий галузевий стандарт, з удвічі більшою швидкістю, ніж в попередників попередників та роздільною здатністю 1200 dpi. Digital Series HD HighSpeed ​​1200 чи не найшвидша цифрова рулонна машина на ринку. Нею керує новий цифровий інтерфейс ProWORX Mark Andy на базі SmartDFE, який підвищує продуктивність через оптимізацію робочого процесу додрукарської підготовки та управління кольором.

SmartDFE — це єдиний вбудований цифровий інтерфейс на основі ШІ, спеціально розроблений для високошвидкісних цифрових однопрохідних струменевих друкарських машин. Він пропонує набір компонентів, від створення завдань і робочого процесу додрукарської підготовки до електроніки приводу друкувальної голівки.

Завдяки найшвидшому у світі процесору растрових зображень PDF Harlequin RIP® SmartDFE об’єднує розширені робочі процеси та інструменти управління кольором від Hybrid Software.

Mark Andy Digital Series HD HighSpeed ​​1200 — це гібридне рішення, яке поєднує як цифровий, так і флексографічний друк. Машина друкує повнокольорові етикетки з вражаючою швидкістю 480 м/хв., роздільною здатністю 1200 dpi і можливостями повної зміни даних. Ця висока продуктивність забезпечується потоком растрових даних у реальному часі безпосередньо на електроніку друкувальної голівки, наданої Meteor Inkjet, ще однією компанією Hybrid Software.

«Ми раді зробити свій внесок у розвиток цієї новаторської цифрової машини, — сказав Джастін Бейлі, керуючий директор Global Graphics Software. — Digital Series HD HighSpeed ​​1200 — це саме те, для чого був розроблений SmartDFE. Ми пишаємося його можливостями та значним впливом, який він матиме на цифровий друк». –

Головний технічний директор Mark Andy Скотт Варховер додає: «HD HighSpeed ​​1200 кардинально змінює правила для цієї галузі. Mark Andy радий мати таких партнерів, як Global Graphics, які допомагають нам розвивати розумні інновації, що дають змогу клієнтам досягти нових рівнів продуктивності».

Щоб підвищити гнучкість для гібридних (цифрових/флексографічних) користувачів, Mark Andy запропонує додаткову 12-місячну передплату на PACKZ, універсальний, все-в-одному PDF-редактор від Hybrid Software, що надає користувачам розширені інструменти для управління складними етикетками та упаковкою. конструкції.