Відкрита архітектура машини забезпечує інтеграцію процесу Factory 4.0 для впровадження інтелектуальних цифрових технологій у виробничі та промислові процеси. У струменевій друкарській машині LabelStream LS2000, розробленій для задоволення зростаючого попиту на цифрове високоякісне перетворення етикеток, реалізовано багато нових технологій Canon, таких як водні чорнила високої щільності, друкувальні голівки, вдосконалена система фіксації та низка функцій автоматизації, призначених для підтримки ефективного виробництва.

Обслуговуючи понад 25 000 клієнтів у більш ніж 140 країнах, Esko прагне забезпечити інноваційну інтегровану платформу та повний набір інструментів, які інтелектуально підключають, автоматизують і прискорюють концепцію ринкових процесів для упакованих продуктів.

Через свої операційні дочірні компанії Hybrid Software Group PLC є провідним розробником корпоративного ПЗ для промислового друку. Його дочірніми компаніями є експерт з кольорових технологій ColorLogic, розробник ПЗ для друку Global Graphics Software, розробник корпоративного ПЗ Hybrid Software, розробник ПЗ для 3D-дизайну та моделювання iC3D, виробник драйверів промислових друкувальних голівок, Meteor Inkjet і розробник додрукарської підготовки Xitron.

OneVision Software AG є міжнародним виробником ПЗ для автоматизації виробничих процесів у поліграфічному та видавничому секторах, а також у багатьох інших галузевих сегментах. Впродовж майже 30 років рішення компанії з автоматизації допомогли більш ніж 3000 клієнтам у всьому світі. Як глобальна компанія, OneVision включає підприємства в Німеччині, США, Великій Британії, Франції, Бразилії, Сінгапурі та Індії.

Ultimate Tech, виробник ПЗ для спуску замовлень Ultimate Impostrip®, підтримує поліграфічну індустрію, надаючи унікальні та перевірені можливості централізації та спрощення завдяки продуктивності та гнучкості з автоматизацією робочих процесів друку.