Самуель Тойфель, менеджер із продукції Koenig & Bauer MetalPrint, із сенсорною технологією для VisuEnergy X у руках: «Модульність і незалежність системи VisuEnergy X ідеально вписуються у виробниче середовище промисловості металевих прикрас».  

Система є єдиним доступним на ринку рішенням, оптимізованим для вимог друку та виробництва паковання.

Стандартна система датчиків значно полегшує початок успішного управління енергією. За потреби ПЗ можна гнучко додати в будь-який час і негайно розпочати впровадження.

У часи стрімкого зростання цін на енергоносії, підвищення соціальної відповідальності перед майбутніми поколіннями, а також нових законодавчих вимог, енергоменеджмент стає вирішальним конкурентним чинником у поліграфічній та пакувальній промисловості.

«Зокрема, у металевому декорі управління енергією має ключове значення, оскільки виробничі процеси дуже енергоємні», — пояснює Самуель Тойфель, менеджер із продукції Koenig & Bauer MetalPrint.

«Цифрові технології, такі як VisuEnergy X, дають змогу записувати та візуалізувати дані про такі фактори, як енергоспоживання, викиди CO₂ та багато інших – від виробництва до будівельних технологій.

Прозорий моніторинг даних забезпечує основу для виявлення потенційної економії та впровадження конкретних заходів щодо покращення в компанії», – додає Майкл Білла, власник продукту VisuEnergy X у Koenig & Bauer.

 

Майкл Білла, власник продукту VisuEnergy X у Koenig & Bauer, з оглядом панелі управління з рішення для управління енергією: «З VisuEnergy X ми разом встановлюємо новий галузевий стандарт, коли йдеться про ефективне управління енергією».

 

Система управління енергією, спеціально оптимізована для друку та пакувальної промисловості, VisuEnergy X забезпечує справжню додаткову цінність, незалежно від матеріалу, на якому відбувається друк.

VisuEnergy X — це єдина система, яка відображає галузеві ключові показники ефективності, такі як спожиті кіловат-години по відношенню до виробництва. Це те, від чого виграють усі клієнти Koenig & Bauer.

Для моделей без сенсорної технології в стандартній комплектації її можна вибрати як опцію для нових машин або модернізувати наявні моделі.

«Тісна співпраця між Koenig & Bauer MetalPrint і цифровим підрозділом групи принесла дивіденди.

Разом із нашим центральним підрозділом цифрової трансформації ми визнали потребу клієнтів бути більш стійкими та знизити витрати на електроенергію. Інтегруючи вимірювальні прилади в наші машини, ми полегшуємо початок використання системи управління енергією. Модульність і незалежність системи VisuEnergy X ідеально інтегрується у виробниче середовище промисловості металевих прикрас, пропонуючи нашим клієнтам справжню додаткову вартість», — говорить Самуель Тойфель.

«З кожною новою машиною клієнти отримують технічну основу для автоматизованого запису даних про енергоспоживання та мають можливість випробувати систему управління енергією», – додає Майкл Білла.

Концепцію вимірювання можна розширити, щоб охопити весь виробничий майданчик.

Ба більше, концепція відкритої системи VisuEnergy X означає, що в систему можна включити всі існуючі установки, незалежно від виробника та типу.

Стратегічне рішення інтегрувати сенсорну систему в повний портфель продукції Koenig & Bauer MetalPrint як стандартну функцію підкреслює прагнення Koenig & Bauer до інновацій та сталого розвитку.

«З VisuEnergy X ми разом встановлюємо новий галузевий стандарт, коли йдеться про ефективне управління енергією, — резюмує Майкл Білла. —Безсумнівно, VisuEnergy X — це інструмент управління енергією, адаптований до конкретних вимог друкарської та пакувальної промисловості, що дає нам змогу зробити всю галузь трішки екологічнішою».