Printess знову розширила межі можливостей персоналізації за допомогою своєї інноваційної технології ШІ. «Штучний інтелект став нормою споживчого простору і майже очікуваним від користувачів під час здійснення покупок в Інтернеті. Інтегрувавши спеціальні інструменти штучного інтелекту в наш редактор персоналізації, ми надали компаніям B2B і B2C переваги надання клієнтам інструментів штучного інтелекту без жодної ціни», — каже Крістоф Шахт, співзасновник Printess.

Printess об’єднала найпопулярніші інструменти ШІ, щоб забезпечити найкращий досвід для користувачів незалежно від їхніх потреб. Набір інструментів включає:

  • Generative AI — функція дозволяє користувачам втілити свою уяву в життя за допомогою простої підказки лише за кілька секунд. Незалежно від того, чи це унікальна концепція дизайну, чи індивідуальне зображення продукту, генеративний ШІ створює приголомшливі візуальні ефекти, які ідеально відповідають баченню користувача;
  • AI Text Assistant — передовий інструмент, який створює ідеальне повідомлення для будь-якої події, гарантуючи, що будь-яка вітальна листівка буде теплою та індивідуальною, незалежно від події;
  • видалення фону зображення – дає змогу розстатися з небажаними фотографіями за допомогою точного інструменту Printess для видалення фону, що робить зображення чистими та професійними за лічені секунди без жодних проблем;
  • функції заміни обличчя — додає веселих родзинок виробам. Можна перетворитися на таких культових фігур, як Аквамен або Мерилін Монро, щоб отримати пам’ятні листівки з днем ​​народження або власні принти.

«Printess розроблено для того, щоб розвиватися разом із вашим бізнесом, легко вписуючись у існуючу систему електронної комерції. Платформа пропонує інтуїтивно зрозумілі, прості у використанні функції, які дають змогу будь-якій команді надавати персоналізовані продукти, які виділяються на ринку. З Printess ви можете впевнено масштабувати свої операції, знаючи, що у вашому розпорядженні є найкращі інструменти», — каже Харшад Гуде, менеджер із розвитку глобального бізнесу та успіху клієнтів у Printess.

Компанії в усьому світі вже відчувають переваги інструментів налаштування Printess. Їхня прихильність до інновацій гарантує, що їхні клієнти залишаються попереду на конкурентному ринку персоналізації.

Побачити Printess можна за адресою https://www.printess.com/index.html.