Зв’язок RESTful API між PACKZ 10 та ПЗ САПР EngView Packaging Suite забезпечує глибоке підключення до ПЗ CAD EngView Packaging Suite, забезпечуючи надійну підтримку для існуючих користувачів EngView та сучасне рішення CAD для виробників для складаних картонних коробок. Завдяки удосконаленням у технології Capture 3D від Hybrid Software, PACKZ 10 забезпечує найвищу якість та деталізований друк на металевих банках. Тепер ПЗ забезпечує точну трансформацію по сітках та перегляд у реальному часі у форматі 3D. Це нововведення відбулася за революційною технологією додрукарської підготовки термозбіжних етикеток, запущеної раніше цього року. https://printindustry.ru/storage/2024/07/capture-3d-metal-can.jpg

Технологія Packzimizer для автоматичного компонування та спуску макетів етикетки на лист аналізує дані замовлення для оптимізації використання підкладки та час безперебійної роботи друкарської машини.

«Ми представили Packz 10 на Drupa 2024, і його зустріли з великим ентузіазмом. Hybrid Software прагне пропонувати відкриті, сумісні та інноваційні рішення, які можуть безпечно та впевнено використовуватись в індустрії етикеток та паковання. Остання версія PACKZ є підтвердженням цього», — зазначив Паскаль Вайбо з Hybrid Software.