Під час виставки Massivit представила Massivit 3000, останній великомасштабний 3D-принтер, що належить до лінійки продуктів Gel Dispensing Printing, призначений для високошвидкісного виробництва великих деталей за конкурентоспроможною ціною проникнення.

Ерез Циммерман, генеральний директор, прокоментував: «Було приємно повернутися на виставку drupa після восьмирічної перерви. Виставка дала змогу компанії охопити різноманітну клієнтську базу – представників поліграфічної, рекламної та глобальної маркетингової індустрій. drupa була чудовою платформою для запуску Massivit 3000. На виставці ми відчули високий рівень зацыкавлення, оскільки продемонстрували випадки використання та програми, які можна друкувати на Massivit 10000 і Massivit 3000».

«Massivit 3000 даэ змогу компаніям рекламної та маркетингової індустрій надшвидко друкувати великомасштабні об’єкти. Ці друковані вироби можна використовувати як вітрини в місцях купівлі та рекламні щити. Завдяки запуску Massivit 3000 ми вийшли на нову аудиторію та підписали 15 нових угод під час шоу».

«Компанія нещодавно отримала два замовлення на купівлю, перше з яких стосується принтера Massivit 1800 від канадської компанії Bombardier, яка спеціалізується на виробництві службових літаків і поїздів. Bombardier планує використовувати принтер Massivit для виготовлення прототипів і внутрішніх деталей для свого аерокосмічного підрозділу. Друге замовлення було на Massivit 5000 від Navistar — американської компанії з вантажівок і автобусів, що належить Volkswagen. Нарешті, я з гордістю повідомляю, що минулого тижня ми виграли дві престижні нагороди на виставці TCT 3Sixty у Великобританії, де ми представили Massivit 3000.

Ми були нагороджені як переможці в категорії споживчих товарів. У співпраці з нашим італійським клієнтом Woltz Nautic ми використали принтер Massivit 5000, підтвердивши здатність виготовляти ванни, які важать на 100 кг менше, ніж стандартні ванни, забезпечуючи таким чином економію 260 робочих годин.

Друга нагорода була присуджена за наш нещодавно випущений матеріал CIM 84, перший матеріал для 3D-друку із сертифікованою вогнестійкістю, який даэ змогу компаніям, що працюють у галузі тематичних парків створювати вогнестійкі творчі конструкції. Як повідомлялося раніше, Disney Imagineering придбала Massivit 10000 наприкінці минулого року для виробництва деталей для тематичних парків».