Edelmann Group, провідний світовий виробник паковання та постачальник систем, наступного тижня розпочне інсталяцію першого в світі Peak Performance Speedmaster XL 106 у Мексиці. Edelmann очікує, що новий Speedmaster XL 106 значно підвищить продуктивність і потужність на виробничому майданчику в Мехіко.

Родинний бізнес, заснований у 1913 році, Edelmann Group розширився до вражаючих тринадцяти представництв по всьому світу з понад 3000 співробітниками та обсягом продажів у €350 млн. Його підприємство в Мехіко спеціалізується на розробці та виробництві складаних картонних коробок, пакувальних вкладишів і листівок, а також самоклейних етикеток для індустрії краси та охорони здоров’я.

Незважаючи на те, що компанія була оснащена декількома машинами Speedmaster CX від Heidelberg, після багатьох років зростання знадобилася машина, яка б значно збільшила її потужність і підвищила ефективність, щоб краще обслуговувати клієнтів. «Маючи багато машин Heidelberg, ми були дуже впевнені в тому, що шукали, — сказав Алехандро Гальвес, керуючий директор Edelmann Mexico. — Нам подобається надійність Heidelberg». Машини нового покоління Peak Performance Speedmaster XL 106 працюють з високою швидкістю друку до 18 000 арк./год. та оснащені системами допомоги з підтримкою ШІ та розширеними функціями Push to Stop, що означає, що тепер автономне виробництво можливе навіть для виробництва паковання. Інновації машини разом із Prinect Inpress Control 4 означають значне підвищення продуктивності для Edelmann, зокрема швидшу підготовку та зменшення відходів.

«Ми очікуємо значного збільшення продуктивності на новому XL порівняно з нашими поточними машинами CX», — сказав Галвез. Щоб ще більше підвищити ефективність машини, Edelmann працювала разом із експертами Heidelberg, щоб повністю налаштувати дизайн машини відповідно до виробничого середовища. «Heidelberg надав нам потрібну підтримку, щоб налаштувати машину відповідно до наших потреб, — сказав Галвез. – Ця гібридна машина дає нам можливість друкувати звичайним способом або за допомогою УФ-затвердіння, що дозволяє нам збільшити потужності на кількох ринках».

Крім того, завдяки додаванню двох вбудованих установок для нанесення покриттів компанія тепер зможе виконувати складні ефекти нанесення покриття за один прохід на машині, сприяючи швидшому часу обертання коштів та зниженню виробничих витрат. З кількома машинами Speedmaster, встановленими по всьому світу, Edelmann хоче бути впевненим, що Heidelberg є надійним діловим партнером. «Ми дуже задоволені послугами, які надає Heidelberg, якісною продукцією, яку вона виробляє, і тим, як до нас ставляться як до клієнта», — сказав Галвез.