На стенді Landa Digital Printing на відвідувачів чекає справжня зміна правил — очікувана демонстрація можливостей W11 Nanographic printing®. Це рішення для цифрового друку, яке незабаром буде запущено, покликане вдосконалити гнучке паковання з неперевершеною якістю друку, продуктивністю та можливостями сталого виробництва.

У Дюссельдорфі Landa демонструє друковані стандартні пакувальні рішення, виготовлені у співпраці з компаніями Plastopil Group, які постачають різні гнучкі плівки з мономатеріалу. Усі вони повністю придатні для переробки у загальних потоках переробки.

Перший представлений продукт — це складений стоячий мішечок із блискавкою, повністю виготовлений з поліетилену. У цьому 100-мікронному мішечку на блискавці, виготовленому Karlville Swiss, використовується поліетиленова плівка Pack N Cycle LC 25 MDO від Polysack, яка переробляється.

Нанографічний друкарський верстат Landa W11 використовувався для виконання реверсивного друку на цій поліетиленовій плівці, яка згодом була ламінована поліетиленовою плівкою від MOR Industries для створення моно-PE структури. Це пакувальне рішення забезпечує чудові бар’єрні властивості для вологи з низькою швидкістю пропускання водяної пари (WVTR). Важливо, що цей пакет можна переробити за допомогою звичайних потоків вторинної переробки ПЕ шляхом усунення багатоматеріальних ламінатів, сприяючи підходу циклічної економіки.

Мішечки можуть застосовуватися для паковання горіхів, ягід, солодощів і подібних продуктів.

Другий продукт — це мономатеріальне рішення для пакування охолоджених харчових продуктів, таких як нарізане м’ясо, сир тощо. Нижній шар паковання — термоформований моно-ПП завт. 200 мікрон із портфоліо Multiform SUS Plastopil. Верхня кришка завт. 60 мікрон має шар BOPP завт. 20 мікрон, надрукований Landa W11 і ламінований 38-мікронною 9-шаровою поліпропіленовою плівкою Plastopil з високим бар’єрним захистом. Це комплексне пакувальне рішення з моно-ПП виключає ламінати з кількох матеріалів, безпечне для мікрохвильової печі та витримує стерилізацію до 95°C.

Усі процеси ламінування, які виконує Plastopil, були на 100% без розчинників, що підкреслює відданість Plastopil та Landa екологічно свідомому виробництву. Плівки були оброблені на стандартних пакувальних машинах і показали добрі результати.

На додаток до друкованих пакетів, на стенді Landa демонструються друковані різані та великі рулони, виготовлені завдяки партнерству. Ця співпраця підкреслює фокус Plastopil Group на інноваціях та сталому розвитку. Polysack є відомим виробником готових до переробки моноорієнтованих поліетиленових (MOPE) плівок, тоді як MOR Industries спеціалізується на застосуванні перероблених матеріалів і виробництві плівкових рішень з одного матеріалу.