Canva, заснована в 2013 році, має понад 185 мільйонів користувачів щомісяця, у тому числі 95% зі списку Fortune 500. Запуск Canva Print у 2017 р. дав змогу користувачам розробляти та друкувати широкий спектр продуктів, зокрема візитівки, брошури, флаєри, наклейки, маркетингові матеріали, з можливостями налаштування та навіть одяг.

HP PrintOS Site Flow допоможе Canva розширити охоплення шляхом автоматизації процесів виробництва та доставки для провайдерів друкарських послуг.

Це наскрізне рішення оптимізує завдання друку за допомогою автоматичного планування, забезпечуючи постійність кольорів, безпеку, відстеження штрих-кодів і оптимальну продуктивність. Крім того, розширення HP PrintOS Suite новими функціями забезпечить команду Canva Print Operations потужними інструментами для ідентифікації, підключення та управління глобальним каталогом SKU на PSP з підтримкою HP.

Раніше цього місяця Canva запустила Canva Enterprise, новий варіант передплати, щоб задовольнити зростаючий попит великих організацій. Крім того, до 2026 р. Canva планує розширити свою службу друку до 150 країн. Згідно з угодою, HP запровадить Canva Enterprise у своїй організації, що дасть змогу глобальним відділам маркетингу та продажів HP безпечно створювати, співпрацювати та публікувати візуальні матеріали. вміст.

Ця нова співпраця між HP і Canva також узгоджується з їхнім спільним зобов’язанням щодо сталого розвитку, дозволяючи командам легко створювати вражаючий візуальний контент із зменшенням викидів вуглекислого газу завдяки локалізованим операціям.