Вбудована система вимірювання кольорів SpectroVision демонструэтьсяя в прямому ефірі на стенді Techkon і є найінноваційнішою системою вимірювання кольорів у світі, створеною для флексографічних, цифрових і офсетних рулонних машин. Уявіть собі поєднання спектрофотометра, веб-переглядача, сортувальника штрих-кодів і повного набору функцій ПЗ для контролю якості управління кольором в одному!

Система дає змогу вимірювати колір у режимі реального часу на повній швидкості друку – більше не потрібно зупиняти друкарську машину для вимірювання. Технологія InkCheck забезпечує регулювання щільності чорнил для досягнення найменшого можливого значення ∆E під час друку. Більше жодних дорогих переробок.

Графіки трендів для щільності, дельта (∆E), TVI тощо відстежують стан операторів у реальному часі. Вбудований спектрофотометр SpectroEdge для ЦДМ розроблений для включення в широкий спектр механізмів цифрового друку. Ця технологія вже сьогодні використовується на багатьох провідних офсетних і цифрових друкарських машинах, зокрема Komori, Ricoh, Manroland, K&B, Ryobi, Mitsubishi тощо. Це компактний і високоточний скануючий спектрофотометр, який може вимірювати 3000 зразків за секунду на повній швидкості друкарської машини.

Включення SpectroEdge у цифровий друкарський пристрій дає змогу виконувати лінеаризацію, калібрування, ICC-профілювання та вимірювання якості кольору в режимі реального часу та без втручання оператора для підвищення точності передачі кольорів, покращення узгодженості кольорів та більш зручного використання. Потужна технологія SpectroEdge спеціально розроблена для інтеграції в друкарські машини для пакування та цифрового друку. Також у промислових виробничих системах для виробництва плівки та паперу вбудовані системи Techkon використовуються для забезпечення якості.