Це усвідомлення призвело до критичної оцінки їхніх інвестицій у технології з акцентом на пошук універсальних, масштабованих рішень, які можна легко інтегрувати та надбудовувати. У цьому ландшафті, що розвивається, дискусія «купити проти створення» посідає центральне місце, а можливості інтеграції та консолідація платформи стають важливішими, ніж будь-коли. Компанії усвідомлюють потребу в дуже гнучких рішеннях, які пропонують інтуїтивно зрозумілу взаємодію з користувачем і потужні можливості автоматизації, що дає змогу зосередитися на основних бізнес-пропозиціях, розширюючи свої можливості.

Dalim ES і Dalim Twist безпосередньо вирішують ці проблеми, забезпечуючи оновлену платформу для створення життєвого циклу контенту з необмеженою масштабованістю, що дозволяє підприємствам відповідати вимогам цифрової революції як у друкованому, так і в онлайновому режимі.

Нове ПЗ побудовано на унікальній платформі, що включає те, що Dalim Software називає перспективною архітектурою MACH.

Мікросервіси: для гнучкості та масштабованості

Насамперед API: можливість повної інтеграції будь-якого компонента платформи з існуючими системами.

Власна хмара: для цілодобового доступу з будь-якого місця в умовах перевіреної безпеки та розумного автоматичного масштабування без управління складною ІТ-інфраструктурою Headless: для досвідчених користувачів, які можуть створювати власні програми та UX/UI.

У той час як нові програми друку та типи пристроїв продовжують з’являтися, а застарілі системи друку консолідуються, світ друку швидко розвивається. Рішення для робочих процесів тепер мають наздоганяти прогрес апаратного забезпечення. Використовуючи структуру MACH, платформа Dalim Software може обробляти будь-які обсяги, зберігаючи при цьому високу якість результатів, забезпечуючи ефективність процесу та оптимізуючи ресурси швидше, краще та розумніше.

Платформа розроблена, щоб відповідати вимогам наступного покоління виробничих перешкод, підтримуючи підприємства в прагненні залишатися попереду в умовах, що постійно змінюються.

«Постачальники друкованих видань, агенції та бренди щодня стикаються з проблемами, пов’язаними з великими обсягами та різноманітним вмістом. Розподілені команди та клієнти потребують рішень, які дають змогу працювати з будь-якого місця. Платформа Dalim Software зосереджена на вирішенні будь-яких завдань, як теперішніх, так і майбутніх, — зазначає Тім Д’Еліа, директор із продуктової стратегії. — Наша масштабована технологія автоматизує та оптимізує завдання, дозволяючи командам зосередитися на своїх сильних сторонах, а робочий процес забезпечує безпомилковість медіа. Dalim ES і Dalim Twist, що працюють разом у нашій платформі наступного покоління, можуть бути застосовані до будь-якого процесу, покращуючи роботу продуктивність, можливість масштабування та забезпечення найкращої якості».

Dalim ES: повне комплексне рішення практично для будь-яких завдань друку та онлайн-виробництва. Це комплексне рішення для автоматизації та управління всім життєвим циклом контенту, від створення та співпраці до оптимізації та поширення, у різних галузях виробництва контенту. ПЗ має найповніший інструмент перегляду на основі веб-переглядача, із засобом перегляду з точністю до кольору, інструментами детального аналізу, порівнянням версій, анотаціями та робочим процесом затвердження, який спрощує процеси, зменшує витрати та підвищує якість.

Новий редактор додатків Dalim ES дає змогу досвідченим користувачам розширювати систему, створюючи індивідуальні рішення для задоволення конкретних потреб, досвіду клієнтів або викликів ринку, що розвивається. Він спрощує управління багатьма брендами, типами контенту та каналами, надаючи адаптивну централізовану платформу, спрощені робочі процеси та автоматизовані процеси. При цьому Dalim ES економить час і зменшує ручні зусилля, щоб швидше вийти на ринок, дозволяючи командам зосередитися на завданнях вищої цінності.

Dalim Twist: автоматизація виробництва практично для будь-якого друку або онлайн-виходу. Десятиліттями Dalim Twist допомагав широкому колу користувачів автоматизувати трудомісткі процеси додрукарської підготовки від переддрукарської перевірки до остаточної підготовки файлу для виведення до будь-якого друкованого чи онлайн-носія, усуваючи ручні помилки в процесі.

Dalim Twist наступного покоління з його сучасною архітектурою допоможе організаціям збільшити масштаби операцій, щоб відповідати вимогам максимальної продуктивності, і знизити їх для досягнення цілей сталого розвитку. Dalim Twist можна інтегрувати з широким спектром апаратного та програмного забезпечення, включаючи існуючі системи та пристрої цифрового друку.

Крім того, Twist Drive, інструмент на основі API, який легко інтегрується в існуючі робочі процеси виробництва, може допомогти масштабувати та обробляти надійні перевірки якості та виправлення до мільйонів PDF-сторінок на день.

«Від моменту представлення Dalim Twist як першого робочого процесу виробництва графічного інтерфейсу на drupa 1995, Dalim Software постійно зосереджувалася на розробці ПЗ з можливістю конфігурації, яке адаптується до будь-яких потреб або ситуації, даючи можливість компаніям адаптувати рішення до своїх унікальних потреб.

У певному сенсі ми допомогли людям навчати машини допомагати їм у виконанні завдань задовго до революції ШІ, яку ми спостерігаємо сьогодні, — пояснює Керол Верле, головний виконавчий директор Dalim Software. — Dalim Software продовжує свою інноваційну місію — допомагати компаніям досягати максимальної продуктивності апаратного забезпечення та команд за допомогою масштабованих автоматизованих систем робочого процесу виробництва. Ми спрощуємо процес, пропонуючи одну адаптовану платформу з кількома рішеннями для управління будь-яким цифровим форматом».