«Завдяки оптимізації виробничих файлів для післядрукарської обробки в системах різання та палітурному виробництв комерційні та книжкові друкарні можуть заощадити дорогоцінний час виробництва. OneVision має понад 30 років досвіду в автоматизованій підготовці PDF-файлів і може бути легко інтегрована в існуючу систему як модульне проміжне ПЗ», — пояснює Ханс Штегер, старший директор з досліджень і розвитку OneVision Software AG.

Інтеграція OneVision і Horizon забезпечує автоматизовані процеси для систем підготовки та обробки файлів. Оптимізовані файли друку безперешкодно передаються в систему Horizon iCE LiNK через інтерфейс JDF. Таким чином, налаштування та підготовка виробничої системи набагато ефективніші. Інтеграцію буде показано на drupa як для серії StitchLiner, так і для SmartStacker.

ПЗ OneVision автоматизує виробничі процеси. У різноманітних сегментах друку, таких як книжковий або комерційний друк, ПЗ забезпечує економію коштів, покращення якості, скорочення часу виробництва та більш гнучкі та динамічні процеси. Гнучке ПЗ OneVision можна підключити до будь-якої системи, що дає змогу автоматизувати процеси промислового друку від додрукарської підготовки та друку до оздоблення та декорування.