SD-10 – це повнофункціональний, простий у використанні колориметр, який працює з новим ПЗ для управління кольором Epson Edge Color Lite, сумісним із Epson Edge Print PRO RIP.

Epson Edge Color Lite також дає змогу користувачам створювати оптимізовані профілі для принтерів Epson SC-F6460H та SC-F10060H з флуоресцентними чорнилами. Це нове рішення забезпечує швидке автоматичне вимірювання, даючи змогу користувачам створювати профіль ICC, вимірюючи 379 ділянок (1 аркуш ф. А3), та виконувати швидку перевірку, скануючи таблиці з 80 патчами.

Використовуючи новий автоматичний столик з Epson Edge Color Lite та спектрометром SD-10, можна легко та швидко створювати колірні профілі, уніфікувати колір на виході кількох принтерів Epson або відкалібрувати та підтримувати стабільний колір на виході впродовж тривалого часу на тому самому принтері.

Для підвищення зручності використання новий автоматичний стіл підтримує носії карт кольорів завш. до 331 мм, завт. до 13 мм і практично будь-якої довжини. Він автоматично визначає положення та товщину носія за допомогою оптичних датчиків, при цьому автоматичне вимірювання карти ф. А3 займає лише п’ять хвилин.

Новий автоматичний стіл портативний і простий у зберіганні завдяки компактній конструкції (550×395×128 мм), його вага становить 3,4 кг.