Mimaki Europe, провідний постачальник промислових струменевих принтерів, ріжучих плотерів і 3D-принтерів, оголосила про запуск абсолютно нового Kebab HS, який дебютував на виставці FESPA Global Print Expo 2024 (стенд F10, пав. 12). Kebab HS як додаткова система для відомої серії планшетних УФ-принтерів Mimaki UJF забезпечує безперебійний 360° друк на циліндричних об’єктах (пляшки та стакани). Це рішення також може друкувати безпосередньо на конічних об’єктах, зокрема склянках і чашках.

Kebab HS є останнім додатком до серії систем Mimaki Kebab для планшетних УФ-принтерів серії UJF. У регіоні EMEA вже встановлено понад 1600 пристроїв Kebab, і в середньому 1 з 5 користувачів UJF вирішив додати цю додаткову систему до свого робочого процесу. Планшетні принтери UJF, оснащені опцією Kebab, можуть досягати тривимірного друку безпосередньо на об’єкті, розширення різноманітних можливостей для друку.

Спираючись на можливості Kebab MkII, новий Kebab HS виводить продуктивність на новий рівень. Kebab HS утричі швидший, ніж попередня модель, значно підвищує ефективність виробництва, а друк кожного виробу займає ≈10 хв., що ідеально підходить для користувачів, які обробляють замовлення середнього обсягу за допомогою одного принтера. Це також розширює можливості застосування УФ-друку, дозволяючи персоналізувати як циліндричні, так і конічні елементи з похилими сторонами.

Ар’єн Евертсе, генеральний менеджер із продажу Mimaki Europe, коментує: «Ми прагнемо постійно вдосконалювати існуючі продукти та створювати додаткові можливості для постачальників послуг друку, і запуск Kebab HS є одним із останніх прикладів цього. Як додаткове рішення воно дає змогу користувачам наших популярних принтерів серії UJF додати ще один вимір до пропозиції своїх продуктів і зміцнити свої конкурентні переваги».

Варіант можна швидко встановити (потребує лише прикріплення головного блоку до принтера серії UJF). Поточні Kebab MkII і Kebab MkII L залишаться доступними та рекомендовані клієнтам, які друкують на матеріалах малого діаметру (50 мм або менше) і на матеріалах довше 280 мм.