Він є завзятим професіоналом у сфері продажів, чиє знання продукту та десятиліття досвіду роботи в поліграфічній промисловості допоможуть реалізації майбутніх управлінських завдань у Koenig & Bauer Lauvic. Він обіймав різні керівні посади в Koenig & Bauer Sheetfed з 2010 р. (менеджер з продажу, директор з продажу в різних регіонах, а також керуючого директора Koenig & Bauer у Франції). З 2015 р. Саша Фішер був керівником відділу управління продуктами та маркетингу продукції для листових машин у Радебойлі Koenig & Bauer.

Він використовуватиме свій досвід, щоб дати новий поштовх як існуючим користувачам Rapida, так і майбутнім іспанським клієнтам, даючи їм змогу адаптувати бізнес-діяльність до ринкових умов, що швидко змінюються. Нинішні та потенційні користувачі отримають вигоду від посилення присутності бренду Koenig & Bauer в Іспанії та від більш прямого зв’язку між місцевим офісом та окремими бізнес-підрозділами та виробничими підприємствами групи Koenig & Bauer.

Koenig & Bauer Lauvic зберігає поточну відповідальність за продажі та обслуговування портфоліо продукції для листового офсетного друку, пропозицій для цифрового та рулонного друку, а також флексографічних машин CI. Двадцять співробітників Koenig & Bauer Lauvic і далі піклуватимуться про потреби іспанських друкарень.

Клієнти та ділові партнери можуть продовжувати взаємодіяти з Koenig & Bauer Lauvic за допомогою звичних каналів і матимуть доступ до повного асортименту запчастин та швидкозношуваних запчастин.

Попередні власники та керуючі директори Хосе Антоніо Діас і Хуан Діас продовжать працювати з компанією як радники нового керівництва. Під їхнім керівництвом Koenig & Bauer Lauvic за останні 30 років перетворилася на дуже успішного партнера іспанської друкарської та медіа-індустрії. Із інстальованою базою понад 30 машин із серії Comet, встановлених на материку та на різних його островах, Іспанія колись була найбільшим регіональним ринком у світі для газетних машин одинарної ширини.

З жовтня 2014 р. компанія Koenig & Bauer Lauvic відповідає за продаж і обслуговування листових офсетних машин Rapida.