З придбанням Fortiflex ALPLA зміцнює підрозділ ALPLAindustrial, створений у 2023 р. для рішень для пакування великих обсягів, і розширює свої пропозиції як повного постачальника.

Заснована в 1975 р. компанія Fortiflex є одним із провідних виробників паковання у Центральній Америці та Карибському басейні з асортиментом понад 700 продуктів. «Завдяки придбанню Fortiflex ми зміцнюємо наші позиції, розширюємо портфоліо та закладаємо основу для подальшого зростання в регіоні. Ми отримуємо десятиліття досвіду, визнану якість і найсучасніші виробничі лінії», — підкреслює Карлос Торрес, керуючий директор ALPLA в Мексиці, Центральній Америці та Карибському басейні.

Усі 102 співробітники Fortiflex перейшли до ALPLA.

Об’єкти Fortiflex постачають продукцію основним регіональним і міжнародним клієнтам у будівельній, хімічній та харчовій промисловості. Виробничі та експортні потужності постійно розширюються, охоплюючи не лише Центральну Америку та Карибський басейн, а й Південну та Північну Америку. У 2023 р. ALPLA та Fortiflex встановили нову лінію виробництва ковшів у Коста-Ріці. Плануються подальші інвестиції.

Інтеграція Fortiflex у ALPLA Group у поєднанні з портфоліо бренду ALPLAindustrial, запущеного у 2023 р., та досвідом ALPLA у сфері переробки створюють додаткову цінність для клієнтів у регіоні. «Бізнес із промисловими контейнерами має великий потенціал, і, як комплексний постачальник, ми постачаємо кришки та прикраси разом з ними», — додає Торрес. Контракт про придбання було узгоджено 22 грудня 2023 року. Умови залишалися конфіденційними.