Hug&Hold – комбіноване паковання для транспортування пластикових пляшок. Рішення складається з двох елементів: міцно фіксуючого пляшки «пояса» з крафтового паперу і виготовленого з гофрокартону верхнього тримача з ручкою, що закріплюється навколо горловин пляшок. Рішення позиціонується як екологічна альтернатива традиційному пакованню з термозбіжної плівки.

Statorfold – гофрокартонний короб, розроблений у підрозділі Mondi Ansbach спільно зі шведською компанією aPak для транспортування та зберігання електродвигунів. Замінює пластикові аналоги, знижуючи об’єм та вагу паковання на 25%. Міцний каркас із гофрокартону захищає чутливі до зовнішніх механічних впливів компоненти. Створене за модульним принципом рішення постачається в плоскому вигляді і швидко збирається без використання клею та будь-яких інших кріпильних пристроїв.

Mix-Berry — паковання для безпечного транспортування овочів та фруктів, насамперед ніжної ягідної продукції. Також транспортується у плоскому вигляді та забезпечене ручкою для перенесення. Міцні стінки з гофрокартону захищають ягоди від зминання, продовжуючи термін зберігання на магазинній полиці, помітно скорочуючи їх відходи при зберіганні.