Тестування клієнтів, яке проводилося на підприємствах по всій Швеції, Німеччині та Нідерландах, підкреслило дві ключові переваги новітніх принтерів Domino: можливість друкувати змінні дані з високою швидкістю, у десять разів більшою, ніж в принтерах попереднього покоління, а також застосування міток та розширених параметрів підключення для полегшення обміну даними.

Розроблені та виготовлені відповідно до європейських стандартів принтери Domino серії Mx мають високі якість збірки та надійність, а також можливості обробки змінних даних і підключення до Industry-4.0 для збору та обміну даними між ланцюгами постачання. Розширені параметри підключення та конфігурації базуються на машинному баченні для автоматизованої перевірки та перевірки коду та автоматизацію кодування для покращеного обміну даними, включаючи інтеграцію систем MES та ERP.

«Надійне, узгоджене та точне маркування продуктів має вирішальне значення для глобального сектору логістики, — зазначив Ян Ліндгрен, директор з роботи з клієнтами Domino. — Наші принтери серії Mx для друку та нанесення етикеток забезпечують повністю змінне кодування даних, з етикетками, надрукованими відповідно до точних специфікацій замовника, і можливістю підключення для забезпечення безперебійного обміну даними з партнерами по ланцюгу постачання».

Принтери серії Mx розроблені, щоб відповідати різноманітним виробничим середовищам, і мають меншу загальну площу порівняно з попередніми моделями для друку та етикетування. Принтери доступні як у лівосторонньому, так і в правосторонньому варіантах, з опціями для 4- та 6ʺ друкувальних голівок, а також аплікаторами для трамбування та обертання, з варіантами, що забезпечують різні режими роботи для різних виробничих застосувань. Очікується, що в найближчі місяці компанія оголосить про більшу кількість налаштовуваних функцій, включаючи додаткові типи аплікаторів і можливості підключення.