Відкриття підприємства площею 6000 м² супроводжувалося загальними інвестиціями понад $15 млн. На ньому встановлено обладнання для друку та обробки цифрового гнучкого паковання, включаючи першу у В’єтнамі ЦДМ HP Indigo 20000.

Інвестиції в модернізоване обладнання та розширення виробничих ліній забезпечують покращені можливості та продуктивність для ринку етикеток і паковання, особливо в галузі гнучкої упаковки, що розвивається. Крім того, QLM заявила, що робить значні кроки в технології етикеток і паковання, щоб відповідати різноманітним потребам в’єтнамського та ширшого Азіатсько-Тихоокеанського ринків.

Hoang Ha Label Co., найстаріший у В’єтнамі приватний виробник етикеток. Керуючий директор QLM Vietnam/Hoang Ha Label Co. Данг Тан Хоа сказав: «Від скромного масштабу з кількома одно- та двокольоровими планшетними машинами компанія розширила фабрику до 6000 м², пропонуючи різноманітні послуги для забезпечення комплексного маркування та пакування. рішення для вітчизняних і міжнародних партнерів. Впродовж багатьох років ми постійно надавали пріоритет технологіям як основі нашого розвитку. Ми прагнемо постійно вдосконалювати технології та технічні стандарти, щоб адаптуватися до різноманітних потреб ринку».

Керуючий директор QLM Group і син засновників Саймон П’ю, прокоментував: «Сьогодні ми святкуємо 50 років виробництва етикеток і паковання, дивлячись у майбутнє. Ми продовжуємо будувати міжнародну компанію, яка керується на місцевому рівні з повагою до місцевих звичаїв і традицій, одночасно інвестуючи в технології та людей, щоб гарантувати, що ми пропонуємо інноваційні та ефективні рішення для етикеток і паковання, які відповідають потребам сучасного середовища ESG».