Захід проходив на виробничому підприємстві Agfa у Кембриджі, де фахівці компанії наголосили на можливості листової ЦДМ SpeedSet 1060 задовольняти потреби у друці коротких накладів паковання, встановлюючи нові стандарти продуктивності та ефективності друку.

«SpeedSet змінить правила гри на ринку друку паковання, – заявив Метт Брукс, керівник відділу пакувальних рішень Agfa. — Ця повністю цифрова машина для друку паковання поєднує надійність офсетної машини з неперевершеними перевагами струменевого друку. Він забезпечує якість друку, порівнянну з офсетним, але відрізняється більш коротким часом налаштування, меншими витратами матеріалу та ефективним друком змінних даних. Крім того, завдяки вбивчій швидкості 11 000 арк. B1/год., це просто найшвидша цифрова пакувальна машина. Це дасть змогу виробникам паковання зробити свою поточну діяльність ефективнішою. Накладдо 5000 прим. буде дешевшим при використанні SpeedSet».

SpeedSet підходить для широкого спектру матеріалів: від складного картону та мікрогофрокартону до різних типів паперу, що робить його придатним для друку паковання для продуктів харчування та напоїв. Чорнила, грунтовка та лак на водній основі екологічно безпечні та відповідають нормам безпеки харчових продуктів. Наразі Agfa удосконалює SpeedSet у співпраці з кількома ранніми користувачами машини.