Друкувальний механізм використовує процес рециркуляції рідини, а також автоматизовану станцію очищення та протирання, щоб максимізувати коефіцієнт готовності усієї виробничої машини. Lenix 1200 може працювати з широким спектром чорнила, сумісного з плівками або іншими непористими матеріалами без спеціального попереднього або подальшого покриття.

Розроблено 3 моделі та 7 версій блоків із шириною друку від 216 мм до 866 мм. Одна панель друку може друкувати в одному кольорі. Клієнти можуть використовувати один блок, або модернізувати свою установку додатковими блоками друку для збільшення ширини друку або переходу на повнокольоровий режим. Завдяки такій гнучкості Lenix 1200 легко порається з різними завданнями з точки зору ширини, якості та швидкості друку.

Lenix 1200 – це система струменевого друку на водній основі. Це означає, що в чорнилах не використовуються будь-які УФ-компоненти або розчинники. «Це нове рішення змінює правила гри для клієнтів, які тепер можуть мати доступ до струменевого друку на водній основі, що забезпечує короткі наклади, створення версій або персоналізацію в цифровому пакованні, комерційному друці, промисловому декоруванні або навіть друці та фарбуванні текстилю без будь-яких компромісів», — повідомляє компанія.

Жан-Марк Пастюрель, менеджер з глобального продажу та маркетингу KNIS, уточнив: «З початку 2022 р. ми встановили друкувальні пристрої Lenix 1200 у бета-клієнта з галузі виробництва паковання. Рішення ідеально відповідає його потребам як з технічної, так і з економічної точки зору. Ми вже маємо нові проєкти з різних галузей, що підтверджує зацікавлення промислових компаній нашими рішеннями. Lenix 1200 вже доступний на ринку».